GÜNCEL

Adana'daki o köprünün adı ne olacak? Abdukadir Selvi, Bahçeli'nin "isim önerilerini" yazdı

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Adana’da yapımı durdurulan Devlet Bahçeli köprüsü için Bahçeli'nin iki farklı isim önerisinde bulunduğu yazdı. İki önerinin dışında kabul görmesini istediği ilk öneri ise "Cumhurbaşkanı Erdoğan" ismi.

Adana'daki o köprünün adı ne olacak? Abdukadir Selvi, Bahçeli'nin "isim önerilerini" yazdı

Adana’da yapımı durdurulan Devlet Bahçeli köprüsü yapılarak hizmete açılması için Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından bir kararname çıkarıldı.

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, bugükü köşesinde Bahçeli'nin o köprü için isim önerileirnde bulunduğunu yazdı.

Selvi'nin aktardığına göre Bahçeli, köprü için "adının Devlet Bahçeli köprüsü olması yerine Recep Tayyip Erdoğan köprüsü olmasını öneriyorum" dedi. İşte detaylar:

"BAHÇELİ İKİ İSİM DAHA ÖNERDİ"

Bahçeli, önerilerini Cumhurbaşkanı Erdoğan’a “bir arkadaşı” aracılığıyla ilettiğini belirterek, eğer “Recep Tayyip Erdoğan” ismi kabul edilmezse köprü için iki isim daha önerdi.

“İkinci öneri olarak 15 Temmuz 2016 Demokrasi ve Şehitler köprüsü de olabilir. Zaten köprünün temeli 30 Mart 2016 tarihinde atılmıştı. Üçüncü bir isim olarak da 5 Ocak tarihi Adana’nın kurtuluş günü, o nedenle ismi 5 Ocak kurtuluş köprüsü de olabilir” dedi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar