GÜNDEM

Acun Ilıcalı'dan konuşmasını başka yerlere çekenlere tokat gibi yanıt

Elazığ depreminin ardından Acun Ilıcalı TV8 ekranlarında yardım kampanyası düzenledi. Kampanyaya iş insanlarından, ünlülere birçok kişi katıldı. Canlı yayına bağlanan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da bu kampanyaya 20 bin lira bağışta bulundu. Süleyman Soylu ile konuşmasını başka yerlere çekenlere Acun'dan yanıt geldi. İşte Ilıcalı'nın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalar...

Acun Ilıcalı'dan konuşmasını başka yerlere çekenlere tokat gibi yanıt

Depremzedeler için TV8 ekranlarında yardım kampanyası düzenleyen Acun Ilıcalı'nın Bakan Soylu ile yaptığı konuşmaya ilişkin sosyal medyada bazı iddialar ortaya atıldı. Ilıcalı bu iddialara "Böyle anlamlı bir gecede paylaşılan bu kadar güzellik varken, yayınımıza bağlanan İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ile yaptığımız konuşmamıza başka anlamlar yüklenmesini şaşkınlıkla karşılıyorum" sözleri ile yanıt verdi.

Hesabından o anları paylaşan Ilıcalı açıklamasında şunları söyledi:

"Pazar akşamı ülkece çok anlamlı bir kampanyayı hayata geçirdik. Böyle anlamlı bir gecede paylaşılan bu kadar güzellik varken, yayınımıza bağlanan İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ile yaptığımız konuşmamıza başka anlamlar yüklenmesini şaşkınlıkla karşılıyorum. Yayınımıza bağlanarak, kampanyamıza hem maddi hem de manevi destek veren İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya ve Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu’na bir kez daha gönülden teşekkür ediyorum."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar