GÜNDEM

Acun Ilıcalı'dan 'Konuşanlar' ve Exxen konusunda ücret açıklaması

Hasan Can Kaya'nın sunduğu Konuşanlar programı Exxen'e geçti! Acun Ilıcalı'dan hem programa hem de Exxen platformunun ücretine ilişkin açıklama geldi.

Acun Ilıcalı'dan 'Konuşanlar' ve Exxen konusunda ücret açıklaması

Youtube'da büyük bir hayran kitlesi olan Hasan Can Kaya'nın sunduğu Konuşanlar programı, Acun Ilıcalı'nın online dizi-film platformu Exxen'e geçti. Programların bölümleri Youtube'dan kaldırılırken, kalanlar yalnızca 'ekstreler' şeklinde yayınlanan videolar oldu.

Programı Youtube'dan takip eden kitleler, ücretli bir platform olan Exxen'e geçiş konusunda şaşkına uğrasa da dün sosyal medya platformlarından canlı yayın yapan Hasan Can Kaya, Exxen ile "herkesin izleyebileceği" bir ücret skalası belirlendiğini söyledi.

ACUN ILICALI'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Acun Ilıcalı'dan konuyla ilgili bir açıklama geldi. Ilıcalı, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Hasan Can Kaya 1 Ocak itibarıyla Exxen platformumuzda yer alacak. Hasan Can’ın çalışmalarını sürdürüp daha başarılı olabilmesi için emeğinin karşılığını bir ölçüde alması gerekiyor. Son dönemlerde gördüğüm en çalışkan ve zeki insanlardan biri. Exxen 1 Ocak’ta seyircimizle buluşacak. Amacımız bütün izleyicilerimizin Exxen ile buluşabilmesi. Bu nedenle Exxen’in aylık ücreti herkesin ödeyebileceği bir rakam olacak" ifadelerini kullandı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar