GÜNDEM

Acun Ilıcalı'dan Exxen açıklaması: Hayallerimi hayata geçirebileceğim bir platform

Acun Ilıcalı'nın yeni dijital platformu Exxen hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor. Platformda yer alacak dizi ve filmlere ilişkin yeni haberler gelirken Ilıcalı'dan da yeni bir açıklama geldi.

Acun Ilıcalı'dan Exxen açıklaması: Hayallerimi hayata geçirebileceğim bir platform

TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı, çevrimiçi olarak gerçekleştirilen 'Brand Week Istanbul'da bir konuşma yaptı. Konuşmasında yeni dijital platform Exxen'e de değinen Ilıcalı, "Exxen benim hayallerimi hayata geçirebileceğim bir platform" dedi.

Milliyet'in aktardığına göre Ilıcalı kuracağı 'Exxen' adlı dijital platformla ilgili şunları söyledi: "Exxen benim hayallerimi hayata geçirebileceğim bir platform. Televizyonda istediklerimizi yapamıyoruz. Bunun sebebi reklam kuralları. Exxen başka bir dünya. Ülkemizde olmayan her şeyi dibine kadar yapabileceğiz. Süre sıkıntısı da yok. Çok iyi isimlerle anlaştık. Dünya markalarıyla mücadele edeceğiz. Büyük bir risk aldık, inşallah batmayız.”

Exxen'e ilişkin gündeme gelen son haberlere göre çocukların fenomen dizisi Sihirli Annem'in yeni bir oyuncu kadrosuyla Exxen için çekileceği ve oyuncu İbrahim Büyükak'ın da platformda yayınlanacak bir dizi projesi yazdığı yönündeydi.

Yine uzun süredir ekranlarda yer almayan oyuncu Özgü Namal'ın bir proje ile Exxen'de olacağı belirtilirken platformun Youtuberlara da ev sahipliği yapacağı konuşulmuştu.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar