GÜNDEM

Acun Ilıcalı Yeni Futbol Takımı Satın Alacak! Bu Sefer Gözünü Başka Bir Lige Dİkti!

Acun Ilıcalı'nın yeni bir futbol takımı satın alacağı öne sürüldü. Bu sefer farklı bir ligden takım alma girişiminde bulunacak. Peki o futbol takımının ismi paylaşıldı mı? İngiltere ve Hollanda'dan sonra sıra başka bir ülkenin futbol ligine geldi.

Acun Ilıcalı Yeni Futbol Takımı Satın Alacak! Bu Sefer Gözünü Başka Bir Lige Dİkti!

Acun Ilıcalı, Hollanda ve İngiltere Ligi'nden sonra şimdi de İrlanga Ligi'ne göz atıyor. Futbol takımı satın alacağı iddiaları yeniden yükseldi. Bir takımın hisselerini satın almak için işleme başlayacağı düşünülüyor. Öte yandan Acun Ilıcalı'dan gelen bu hamle ile birlikte detaylar ortaya çıktı.

Hangi Takımı Satın Alacak?

Acun'un İrlanda Ligi'nde mücadele eden Shelbourne FC için girişimlere başlayabileceği vurgulandı. Takımın hisseleri satın alma yoluna gideceği iddia edilse de henüz detaylar paylaşılmış değil. Yakın zamanda her şey daha da netleşecektir. Takımın maçını izlediği ve kararlı olduğu vurgulandı.

Teknik Direktör Eski Chelsea Oyuncusu!

Eskiden Chelsea'da forma giymiş olan Damien Duff, takımın teknik direktörlüğünü yapıyor. Acun Ilıcalı, eğer Shelbourne FC'yi satın almaya karar verir ise yine gündeme oturacak. Şu zamana kadar yaptığı yatırımlarla adından fazlasıyla söz ettirmeyi başardı. Bu yüzden ünlü ismin kendi çapında kurduğu "imparatorluğunu" genişletmek için girişimleri devam edecek gibi gözüküyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar