TELEVİZYON

Acun Ilıcalı o günleri unutamıyor! Meğer babası balkona çağırmış o an...

Tv 8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı, önceki akşam Eser Yenenler'in programına konuk oldu. İtiraflarıyla dikkat çeken Ilıcalı, yıllar önce babasıyla yaşadığı bir anısını da anlattı.

Acun Ilıcalı o günleri unutamıyor! Meğer babası balkona çağırmış o an...

Acun Ilıcalı, adrenalin tutkunu olduğunu hatta bu sebepten ailesine üniversiteye gittiğini söyleyip arkadaşlarının yanına gittiğini anlattı. Babasının aylarca gizlediği okul yalanını öğrendiğinde kendisini balkona çağırdığından bahseden Ilıcalı, "Babamın beni balkondan atacağını sandım" dedi.

Eser Yenenler'in "Ailende gördüğün, yaşadığın bir şey var mı hatırladığın? Görüp de uyguladığın bir şey var mı?" sorusu üzerine babasıyla yaşadığı bir olayı şu sözlerle anlattı:

"Benim kaderim evimde çizilmiş. Annemle babam arasında en fazla 5 tartışma olmuştur. 5'i de kafamda var. En önemlisi benim adrenalin bağımlılığım küçüklükten geliyor. Anne-babadan gizleyerek yaptığım bir şeyler adrenalin tutkuma bağlı. Dersteki başarısızlıkları gizlemeye başladım. Onu gizle bunu bir baktım her şeyi gizlemişim. Hatta ilerde okulu bile gizledim. Arkadaşlarım Boğaziçi Üniversitesi'ni , ben ise İstanbul Üniversitesi'ni kazandım. Sürekli Boğaziçi'ne gidiyordum. Çünkü arkadaşlarım hep oradaydı. Babama yakalanmamak için babamdan önce evden çıkıyordum."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar