TV HABER

Acun Ilıcalı, Athena Gökhan'la neden konuşmadı?

O Ses Türkiye'ye, Athena Gökhan'ın Acun Ilıcalı ile ilgili anısı ve ve ikili arasındaki eğlenceli diyalog damga vurdu.

Acun Ilıcalı, Athena Gökhan'la neden konuşmadı?

O Ses Türkiye'yenin dün akşamki bölümüne Acun ılıcalı'nın oyun oynarken ne kadar ırlandığını bir kez daha gözler önüne seren bir olay damga vurdu. 

Yarışmanın jüri üyelerinden Athena Gökhan Özoğuz, Acun Ilıcalı ile 3 Adam'ın Esen Yenenler'i arasındaki oyun ve sonrasında yaşananları anlatınca stüdyo kahkahaya boğuldu. 

ACUN'U OYUNDA YENMİŞLER, NEFRET EDİYOR!

3 Adam' programından Eser Yenenler ile oynadığı bilgisayar oyununu kaybeden Acun Ilıcalı'ya yüklenen Gökhan Özoğuz, "Oyunda Acun'u yenmişler. O anda Acun, nefret ediyor Eser'den. Hatta yemek yiyoruz, yemeği önünden falan çekiyor. O derece yani" ifadelerini kullandı.

'NE OLUYOR BURDA' DİYE BİRİ GELİP ORTADA DOLAŞIYOR!

Bu sözler üzerine cevap hakkını kullanan ünlü televizyoncu, "Pür dikkat ekrana bakarken kapı açılıyor 'Ne oluyor burada' diye biri geliyor. Önümden geçiyor. 'Usta ne oluyor?' diye bir daha soruyor. O ara gol yiyorum. Arkadaş ayrı bir evrende olduğu için kabul ediyorum. Ondan sonra da 'Neden sinirleniyorsun?' diyor. Hem gol yiyeceksin hem de Gökhan'a bütün güler yüzünü göstereceksin. Senin normalde oyun oynayabilmen çok normal değil" şeklinde konuştu.

O GÜN BENİMLE BİR DAHA KONUŞMADI!

Konuklar ve jüri üyeleri kahkahaya boğulurken, Gökhan'ın "Oyundan sonra Acun o gün benimle konuşmadı" sözleri dikkati çekti.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar