TV HABER

Acun Ilıcalı açıkladı! Survivor'da ikinci yarışmacı belli oldu

Merakla beklenen Survivor Türkiye - Yunanistan'a katılacak ikinci isim belli oldu.

Acun Ilıcalı açıkladı! Survivor'da ikinci yarışmacı belli oldu

Merakla beklenen Survivor Türkiye - Yunanistan'ın ikinci yarışmacısı belli oldu. Acun Ilıcalı, yeni sezonun ikinci yarışmacısını sosyal medyadan duyurdu.

Survivor Türkiye - Yunanistan'ın ikinci yarışmacısı Seda Ocak oldu. Parkurda kendisine çok güvenen Ocak, "Korkum yok, hırsıma güveniyorum" sloganıyla yarışmaya katılıyor.

Geçtiğimiz yıllarda Survivor'da yarışan Sema Aydemir'in kardeşi olan Seda Ocak 34 yaşında. Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından Seda'nın Survivor'da yeni sezonun ikinci yarışmacısı olduğunu açıkladı.

acun ılıcalı

Seda Ocak kimdir?

Eski yarışmacılardan Sema’nın ikizi olan Seda 34 yaşında ve Bursalıdır. Eski milli atlet ve antrenördür. İki çocuğu vardır.

Seda Ocak kendisini şöyle anlatıyor; Atletizme Sema ile birlikte başladık sonra branşlarımızı seçtik. Ben 100 metre engelli koşucuyum. 2003 yılında evlendikten sonra sporu bıraktım. Survivor’a hazırlık aşamasında günde 2 antrenman yaptık. Zorlandık ama değdi. Gözümün kara olmasının parkurlarda işe yarayacağını düşünüyorum. Canım tatlı değildir, hırsıma da güveniyorum.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar