GÜNDEM

Acun Ilıcalı 5. Kez Baba mı Oluyor? Çağla Altunkaya Hamile mi Sorusu Yanıt Buldu!

Acun Ilıcalı, babalık heyecanını bir kez daha yaşamaya mı hazırlanıyor? Çağla Altunkaya'nın hamile olduğu iddia edildi. Çift bu gelişme ile birlikte evlilik kararı mı alacak? İşte hamilelikle ilgili yapılan o açıklama...

Acun Ilıcalı 5. Kez Baba mı Oluyor? Çağla Altunkaya Hamile mi Sorusu Yanıt Buldu!

Acun Ilıcalı ve Çağla Altunkaya, yıllardır birlikte. İkilinin arasından su sızmıyor. Son zamanlarda ortaya önemli bir iddia atıldı. Acun Ilıcalı'nın yeniden baba olacağı ifade edildi. Çağla Altunkaya için "hamile" dendi. Peki Acun Ilıcalı ve Çağla Altunkaya bu iddialar hakkında neler söyledi?

Çağla Altunkaya Hamile İddiası Reddedildi!

Altunkaya'nın hamile olduğuna yönelik iddialar reddedildi. Bu gelişmeden sonra Acun Ilıcalı ve Çağla Altunkaya'nın birlikte depremzedelere yardımcı olduğu anlar paylaşıldı. Özellikle de birkaç gündür yemek dağıtımında görev yapan Altunkaya, oldukça yoğun bir süreçten geçiyor. MasterChef ile tanıdığımız Mehmet Şef de kendisini paylaşarak iki gündür depremzedelere yemek dağıttığını ifade etti.

Acun'un Kaç Çocuğu Var?

Acun Ilıcalı'nın 4 tane kızı bulunuyor. 5. defa babalık heyecanını yaşayacağı iddia edilse de bu iddialar asılsız çıktı. Depremzedeler için seferberlik başlattıkları ve ellerinden geleni yaptıkları belirtildi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar