GÜNDEM

Acil para müjdesi: 18 Mart tarihinde başladı, hesaba yatacak

Acil para müjdesi: 18 Mart tarihinde başladı, hesaba yatacak

Acil para müjdesi: 18 Mart tarihinde başladı, hesaba yatacak

18 Mart tarihinde başlatılan yeni kampanyada Denizbank ile birlikte Yapı Kredi bankası'nın yapmış olduğu bu kampanya çok konuşuluyor. Denizbank ve Yapı Kredi Bankası resmi internet siteleri üzerinden açıklanan Kredi haberi ile birlikte nakit ihtiyacı olup Kredi kullanacak olan tüm vatandaşlara hızlı bir şekilde ödemeler verileceği açıklandı.

18 Mart tarihinde başlatılan bu ihtiyaç kredisi kampanyasından faydalanmak isteyen vatandaşların belirtilen politikalar dahilinde ödemeleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilirken nakit kredi ödemelerinden faydalanacak olan kişiler Denizbank ile birlikte Yapı Kredi Bankası şubelerine giderek işlemlerini hızlı bir şekilde yapabilirler ve düşük faizli acil kredi kullanabilirler.

Denizbank üzerinden başlatılan ihtiyaç kredisi kampanyasında nakit kredi kullanacak olan vatandaşlar 18 Mart tarihi itibariyle banka hesapları üzerinden alacakları internet şifreleri ile birlikte bankanın mobil uygulamasına giriş yapabilirler ve buradan Kredi başvurusunu gerçekleştirerek hemen ödeme alabilmektedirler.

Denizbank 18 Mart tarihi itibarıyla ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşlara nakit ihtiyacı olması durumunda cep telefonları üzerinden SMS atarak da başvuru yapma imkanı sunmaktadır. sms ile ihtiyaç kredisi kullanmak istiyorsanız Kredim yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numaranızı yazıp boşluk bırakıp doğum tarihinizi yazarak 32 80 numarasına mesaj gönderin.

Yapı Kredi Bankası üzerinden de ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunacak olan vatandaşlara belirtilen politikalar dahilinde ödemeler hızlı bir şekilde gerçekleştirilerek 5 dakika içerisinde sonuç verileceği açıklandı.

Yapı Kredi Bankası banka hesabınızın olması durumunda Yapı Kredi mobil uygulaması üzerinden yapacağınız tüm kredilerde 7/24 masrafsız ve gelir belgesiz olarak Kredi kullanabilirsiniz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar