GÜNDEM

Acil nakit kredi isteyenlere anında onay verilecek: Faiz oranları düştü!

Önde gelen özel bankalardan Yapı Kredi, müşterilerine acil nakit ihtiyaçlarında çok özel fırsatlar sunmaya devam ediyor. Yapı Kredi 50 bin TL ihtiyaç kredisinde aylık taksit tutarı ve toplam geri ödeme hesaplaması haberimizde…

Acil nakit kredi isteyenlere anında onay verilecek: Faiz oranları düştü!

Acil ihtiyaçlarını ertelemeden karşılamak isteyenlere Yapı Kredi bankasından müjdeli haber geldi. Acil nakit ihtiyacı için bankaların ihtiyaç kredisi kampanyalarını araştıranlara Yapı Kredi uygun fırsatlar sunuyor. Türkiye’nin en çok tercih edilen özel bankalarından Yapı Kredi bireysel ihtiyaç kredisi kampanya detaylarını duyurdu. Yapı Kredi resmi web sitesi üzerinden yapılan duyuruda ihtiyaç kredisinde uygulanan güncel faiz oranları açıklandı.

Yapı Kredi Bireysel İhtiyaç Kredisi Özellikleri

Bugünün ihtiyaçlarını ertelemek istemeyenlere Yapı Kredi bireysel ihtiyaç kredisi uygun faiz oranlarıyla sunuluyor. Yapı Kredi’den ihtiyaç kredisi çekmek isteyen banka müşterilerine uygun faiz oranları ve 36 aya varan vade seçenekleriyle nakit desteği sağlanıyor. Müşteriler gelir durumuna göre ön onaylı limit seçeneği ve şubeye gitmeden hızlı ve sorunsuz kredi başvurusu yapabiliyor.

Yapı Kredi kapama koşullu kredi kampanyası sayesinde daha önceden ihtiyaç kredisi çekmiş olan müşterilerin kredileri tek bir kredide birleştiriliyor. Ayrıca ipotekli ve diğer teminatlı ihtiyaç kredisi seçenekleri de Yapı Kredi bankasından bireysel ihtiyaç kredisi müşterilerinin yararlanabileceği avantajlar arasında yer alıyor. Yapı Kredi’den 50 bin TL tutarında ihtiyaç kredisi çekerek bütçenize uygun koşullarda geri ödeme imkanına sahip olabilirsiniz.

Yapı Kredi 50 Bin TL İhtiyaç Kredisi Hesaplama

Yapı Kredi bireysel ihtiyaç kredisi kampanyasında yüzde 2.79 faiz oranları sunuyor. Bu koşullar altında Yapı Kredi bankasından 50 bin TL ihtiyaç kredisi çekmek isteyen müşterilere 12, 24 ve 36 ay vade seçenekleri sunuluyor. Yapı Kredi ihtiyaç kredisinde 50 bin TL ve 36 ay vadeli kredi kampanyasını seçenler ayda 2.410 TL ödeyerek kredi geri ödemesini tamamlayabiliyor. İhtiyaç kredisinde kalan ana para bakiyeleri toplamının 50 bin TL üzerinde olması durumunda yeni açılacak kredinin vadesi en fazla 24 ay olarak belirleniyor. Başvurular Yapı Kredi internet sitesi üzerinden devam ediyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar