GÜNDEM

Abdurrahman Uzun'dan Van'daki hain saldırıya ses çıkaramayanlara sert tepki

Gazeteci Abdurrahman Uzun, terör örgütü PKK'nın Van'ın Özalp ilçesinde yardım götüren Vefa Destek Grubu çalışanı 2 sivili katletmesine ses çıkarmayanlara "Bu kahpelere, kalleşlere terörist diyemeyen dilleriniz var ya siz de en az bu iki vatandaşı katleden teröristler kadar suçlusunuz" diyerek tepki gösterdi.

Abdurrahman Uzun'dan Van'daki hain saldırıya ses çıkaramayanlara sert tepki

Van'da Vefa Sosyal Destek Grubu görevlilerini taşıyan araca yönelik uzun namlulu silahlarla gerçekleştirilen saldırıda 2 kişi hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı.

Hain saldırıya bazı siyasetçiler, gazeteciler, sanatçılar terör saldırısı diyemedi. Gazeteci Abdurrahman Uzun da bu duruma tepki gösterdi ve " İki kardeşimiz katledildi hem oruçlu, hem insanlara yardım ederken. Bu kahpelere, kalleşlere terörist diyemeyen dilleriniz var ya hani PYD terör örgütü değildir diyen hani biz her rengi Meclis'te isteriz mavalları ile teröristi yalayan hani bir oy HDP'ye bir oy CHP'ye diye dilenen dilleriniz o dillerin sahibi sizler siz de bu iki vatandaşımızı katleden teröristler kadar suçlusunuz." dedi.

Abdurrahman Uzun sosyal medya hesabından yayınladığı videoda şu değerlendirmelerde bulundu:

Kalksınlar beğensinler Selahattin Demirtaş'ın siyaset çizgisini... Beğensinler ki şu mübarek günlerde evlerinden dışarıya çıkamayan yaşlılara erzak götürürken eli kanlı teröristlerce şehit edilen kardeşlerimizin vebali yakalarına yapışsın. Muhalif olmayı, entel olmayı,sol yumruğunu havaya kaldırıp slogan atmak zanneden kardeşim iyi dinle. Terörist dün de bugün de yarın da terörist.Ötesi berisi yok.

Bu kahpelere, kalleşlere terörist diyemeyen dilleriniz var ya hani PYD terör örgütü değildir diyen hani biz her rengi Meclis'te isteriz mavalları ile teröristi yalayan hani bir oy HDP'ye bir oy CHP'ye diye dilenen dilleriniz o dillerin sahibi sizler siz de bu iki vatandaşımızı katleden teröristler kadar suçlusunuz.

"NEDEN TERÖR SALDIRISI DİYEMİYORSUNUZ?"

Sakın başsağlığı diliyoruz,bizler de kınıyoruz diye göz boyamaya kalkmayın. Apo'nun heykelini dikme hayalleri kuran vatan hainlerine özgürlük dilenen dillerinizle bugün takıyecilik oynamaya kalkmayın.Zahmet edip paçavra gazeteleriniz, internet sitelerinize haber yapmışsınız. Neden terör saldırısı diyemiyorusunuz? Neden PKK'lı teröristler mübarek ayda Van'da kan akıttı diyemiyor sunuz? Bu nasıl kahpeliktir, soyunuza yazıklar olsun.

"BUNLARA ARASINA MESAFE KOYAMAYAN TERÖRİST SEVİCİDİR"

Bu toprakların ortak düşmanı PKK, YPG,DHKPC,PYD ve FETÖ'dür bu gruplar teröristtir. Bunlarla arasına kim mesafe koyamıyorsa onların hepsi terörist sevicidir. İki kardeşimiz katledildi hem oruçlu, hem insanlara yardım ederken. Ama o 'Berkin Elvan ekmek almaya gidiyordu' diyen sanatçılar, gazeteciler, sözde aydınlar, yazarlar tekinin sesi çıkmadı.

PKK sevicilerini Meclis'e sokanlar, PKK'nın siyasi kanadı barajı geçti diye pilav dağıtanlar, beraber salladık diye el ele tokalaşanlar neredesiniz iki Kürt vatandaşımız katledildi.

"BİZ DE SİZDEN İNSANLIK, ADAMLIK BEKLİYORUZ"

Virüs salgınında bile ülke kırılsın,sağlık sistemi çöksün diye beklediniz. Biz de sizden insanlık,adamlık, vefa bekliyoruz yok ki bunlar. Siz de bunlar yok.

Bu bayrak ve bu millet gölgesine sığınana yar olur bu bayrağa ele uzatana da bu bayrak ve millet Azrail olur bunu da unutmayın.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar