GÜNDEM

Abdurrahman Dilipak'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a açık mektup

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak bugünkü köşesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a açık mektup yazdı.

Abdurrahman Dilipak'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a açık mektup

İstanbul Sözleşmesi tartışmasında yazdığı bri yazıda kullandığı "fahişe" ifadesi nedeniyle tartışmaların odak noktası haline gelen Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak bugünkü köşesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a açık mektup yazdı.

"Fahişe" ifadesine kast etmediği bir anlamın yüklendiğini söyleyen Dilipak, kendisinin bir "işaret fişeğiyle" hedef haline getirildiğini söyledi.

"SİZE BİLGİ NOTU İLETTİM, GERİ DÖNÜŞ OLMADI"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a özel kalemi aracılığıyla bir bilgi notu ilettiğini belirten Dilipak, bu nota cevap almadığını, kendisine ulaşıp ulaşmadığını bilmediğini söyledi ve "Aradaki dostluk, 50 yıllık mücadele ve dava arkadaşlığının hatırına en azından bir geri dönüş beklerdim" dedi.

"Fahişe" ifadesiyle "LGBT"leri kast ettiğini söyleyen Dilipak şunları kaydetti:

"BU UYGULAMA DAHA ÖNCE KİME YAPILDI Kİ BANA DA LAYIK GÖRÜLÜYOR?"

"81 ilde dava açma kimin fikridir, bu nasıl bir şey bilmiyorum. Bunu hukukla, adaletle açıklamak mümkün değil. Böyle bir uygulama daha önce kime yapıldı ki, bana da layık görülüyor. Bu fikri ilk aşamada örgütleyen organize edenler kimlerdir ve bununla aslında neyi amaçlamaktadırlar?"

"BU SADECE BANA DEĞİL, SİZE ve AK PARTİ'YE BİR KOMPLODUR"

"Lütfen son iki videomu izleyin ve lütfen bu noktaya nasıl gelindi bir araştırın. O zaman bu fitne ateşini körükleyenler kimler bunu görmek zor değil. Bu olay sadece bana değil, size ve sizin şahsınızda AK Parti’ye kurulan bir komplodur."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar