GÜNCEL

Abdurrahman Dilipak'tan bomba yazı: '4 işlem' hesabı ile Covid yalanı!

Koronavirüsle ilgili şaşırtıcı yazılar kaleme alan Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, PCR testlerinin "yalan yanlış" olduğunu iddia ederek, çok konuşulacak bazı bilgileri köşesine taşıdı.

Abdurrahman Dilipak'tan bomba yazı: '4 işlem' hesabı ile Covid yalanı!

Koronavirüs ve aşıyla ilgili karşıt açıklamalarıyla öne çıkan yazar Abdurrahman Dilipak'tan yine çok tartışılacak bir yazı daha geldi. Aşı karşıtı kampanyanın öncülüğünü de yapan Dilipak, "4 işlem” hesabı ile “CoVID yalanı" başlıklı yazısında sarsıcı iddiaları gündeme getirdi.

İşte o yazı... 

3 bilinmeyenli bir denklem değil, öyle bilim kurullarına filan da gerek yok, söylediklerinin bilimsel tarafı da yok aslında. Bilim işin kandırmacası, maskesi, imajı ne derseniz deyin. Ben “Beydaba dili” ile bir dedenin ya da ninenin torunlarına anlattığı gibi anlatacağım. Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az. Hem zaten anlamak istemeyen birine ne anlatabilirsiniz ki. Hem de gözleri var görmüyorlarsa, kulakları var duymuyorlarsa, kalpleri var hissetmiyorsa. Kalpleri mühürlenmişse, kafaları kiralanmışsa, onlara anlatsan da bir anlatmasan da!

Bize yaklaşık 1,5 yıldır aynı şeyler söyleniyor. Maske, Mesafe, Musluk. HES, aşı olacaksınız. DSÖ, FDA, Bill’in adamları ne derse o. Bunları söylemek için o kadar politika kurullarına, bilim kurullarına gerek yok, Bill’in kurulları ve kuralları yeter.. Bu zaten DSÖ’nün, bu CoVID dedikleri “biyolojik ajan” üretilirken planladıkları sloganlardan ibaret şeyler. Bu “Biyolojik savaş ajanı” üretilirken üretildi, bu PCR tanı kiti. Bunun ilacı ve aşısı da o günden planlandı, patentlendi. Üretim, pazarlama, dağıtım ve uygulama standartları belirlendi.

Yazının tamamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar