MEDYA KÖŞESİ

Abdurrahman Dilipak'tan AK Parti'ye 'Ömerler' göndermesi!

Sık sık iktidara ve kendi camiasına sert eleştirileriyle gündeme gelen Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, bugünkü yazısında da Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'ye üstü kapalı göndermelerde bulundu.

Abdurrahman Dilipak'tan AK Parti'ye 'Ömerler' göndermesi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti'nin 18. yıldönümünde "Bize Ömerler lazım. Bu Ömerleri bulduğumuzda, şuanki konumumuzdan daha ilerki bir konuma geleceğiz, hiç endişeniz olmasın." demişti.

Erdoğan'ın bu sözleri medyada da büyük yankı yapmış, köşe yazarlarının gündemine düşmüştü. 

Muhafazakar camianın sivri dilli yazarı Abdurrahman Dilipak'ın, bugünkü yazısında Erdoğan'ın bu sözlerine gönderme yaparak "Hz. Ömer’e benzeyenler ne kadar alî ise, onun yolundan uzaklaşanlar o kadar adi’dir!" demesi dikkatimizden kaçmadı. 

HAYIRSIZ DEVLET DAHA TEHLİKELİ

Ayrıca Dilipak, devlet yönetimiyle ilgili sözleriyle AK Parti iktidarını bayaa bir iğneledi: 

"Hayırsız devlet, hayırsız evlattan daha büyük bir tehlikedir. Hayırsız devlet ya halkına zulmeder, ya da sizin çocuklarınızı alır, başkalarına zulmeder. İlahlık ve Rablik taslar. Bir suç örgütüne dönüşür. Yaptığı kanunlar hukuka uygun değilse ve Hakkı korumuyorsa, suç aletidir." diyen Dilipak, "Zulme sapan devlet, devletin tepesindeki karar vericiler ve onu uygulayan bürokrasi suç örgütüne dönüşür." 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar