GÜNDEM

Abdurrahman Dilipak'dan bomba aşı ve PCR yazısı! 'Yakında bunlardan kurtulacağız!'

Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, koronavirüs aşısının toplumda yaygınlaştırılması ve PCR testi zorunluluklarıyla ilgili bir yazı kaleme aldı. Dilipak, "Bakın bugün aşı ve PCR’den söz ediyoruz. Yakında bunlardan kurtulacağız. Çünkü bunların miadı doldu." ifadelerini kullandı.

Abdurrahman Dilipak'dan bomba aşı ve PCR yazısı! 'Yakında bunlardan kurtulacağız!'

Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, koronavirüs aşısının toplumda yaygınlaştırılması ve PCR testi zorunluluklarını bugünkü köşesine taşıdı. Dilipak, "Bakın bugün aşı ve PCR’den söz ediyoruz. Yakında bunlardan kurtulacağız. Çünkü bunların miadı doldu." ifadelerini kullandı.

İşte o yazı:

Ey insanlar, işitin söyleyeceklerimi ve üzerinde düşünün. Biz ahir zaman peygamberinin ümmetiyiz. Dünya metaı ve hazları gözümüzü hakikatten döndürmesin. 

Bakın bugün aşı ve PCR’den söz ediyoruz. Yakında bunlardan kurtulacağız. Çünkü bunların miadı doldu. Ha! Şunu söyleyeyim, geleceği yalnız Allah bilir. Ben kahin değilim. Ben size onların niyetleri, planları, stratejilerinden söz ediyorum. Şeytanların ve Hannas’ın, geçmiş peygamberler dönemindeki hilelerinin bugün nasıl güncellenmek istediğinden söz ediyorum. Yani size, tarihten söz ediyorum. Bugünün yaşadığınız gerçeklerinden yola çıkarak yarına ilişkin ihtimallerden daha doğrusu “görünen köyün hikayesi”nden söz ediyorum.

Ve ben iman ediyorum ki, her şeyi gören duyan bilen ve hüküm sahibi bir Allah var! Mekerallahu! O, Şeytanın ve onun dostlarının planlarını bozacaktır ve onlar kazdıkları tuzaklara kendileri düşecektir, ANCAK biz aklımızı başımıza toplar ve O’nun rızası istikametinde hareket edersek. Yoksa Allah (cc) cahiller, zalimler, münafıklar, müstekbirler ve fasıklar topluluğuna yardım edecek değildir. AKSİNE onların işlerini sarp dağlara sardıracak ve üstlerine pislik yağdıracaktır. Yardımcısı oldukları zalimleri onların başına musallat edecektir. Haksızlıklar karşısında susanlar da dilsiz Şeytanlar olarak cezalandırılacaklardır. Öbür dünyada ise onları yakıcı bir azap için Cehennem beklemektedir.

Kim zerre kadar iyilik ya da kötülük yapmışsa karşılığının verileceği bir gün vardır. İnsanlar bu dünyada yaptıkları ve yapmaları gerekirken yapmadıkları, söyledikleri ya da söylemeleri gerekirken söylemedikleri ile ya kendi sırtlarında kendi cennetlerine tuğla ya da kendi cehennemlerine kendi sırtlarında odun taşımış olacaklardır. Bugün böyle bir imtihanla karşı karşıyayız. Sözkonusu olan kendi geleceğimizdir. Çocuklarımızın geleceğidir.

Yazının tamamını okumak için tıklayın...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar