MEDYA KÖŞESİ

Abdurrahman Dilipak yazdı: Covid üzerinden yapılan şeytani plan!

Daha önce koronavirüs salgınının yalan olduğunu savunan Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, bugünkü yazısında Covid-19 salgınında oluşan yeni varyantlar için "Mutasyon diyorlardı, şimdi varyantlardan söz ediyorlar. Eldeki aşılar bitti, şimdi yeni bir yalan uydurmaları gerek. Mutasyon demiyorlar, çünkü mutasyon, yayıldıkça etkisini kaybeden, olağan ve sıradanlaşan bir süreç." ifadelerini kullandı.

Abdurrahman Dilipak yazdı: Covid üzerinden yapılan şeytani plan!

Koronavirüs salgınının yalan olduğunu iddia eden Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, bugün kaleme aldığı yazıda Covid-19 salgınında mutasyon yerine varyantlardan söz edilmeye başlanmasını "Mutasyon demiyorlar, çünkü mutasyon, yayıldıkça etkisini kaybeden, olağan ve sıradanlaşan bir süreç. Varyant deyince, eski defterleri kapatıp yeni senaryolar uydurup, yalanlarını güncelleyebiliyorlar." sözleriyle savundu.

İşte o yazı:

Mutasyon diyorlardı, şimdi varyantlardan söz ediyorlar. Eldeki aşılar bitti, şimdi yeni bir yalan uydurmaları gerek. Mutasyon demiyorlar, çünkü mutasyon, yayıldıkça etkisini kaybeden, olağan ve sıradanlaşan bir süreç. Varyant deyince, eski defterleri kapatıp yeni senaryolar uydurup, yalanlarını güncelleyebiliyorlar.

CoVID ile başladık, Alfa, Beta, Delta, Gamma derken şimdi de başımıza Lambda varyantı çıktı. CoVID lobisi ve aşıcılar bu varyant işini çok sevdi. Peki bir sonraki varyantın adı ne olsun! Türkiye bu kadar farklı aşı kullanırken, neden Türkçe bir varyant adı yok! N’olamaz.. Halbuki biz değil miydik DSÖ’ye imtiyazlı ofis açma yetkisi veren. İzmir’de bir sürü varyant varmış, en meşhuru Karşıyaka. Hatta Varyant kokoreççisi de var, köftecisi de. “Kokoreç varyantı” aslında iyi olur!. Bu vesile ile kokoreçi dünyaya tanıtmış oluruz!? Bu varyant kokoreççiden bulaşmış ama aslında kokoreç yiyince hasta iyi oluyormuş dersiniz, CoVID yalanından daha kötü bir yalan olmaz!?

Yazının devamını okumak için tıklayınız...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar