GÜNDEM

Abdurrahman Dilipak: Türkiye’nin FETÖ’cülerin elinde oyuncak olmasının sebebi Laikçi Kemalist kadrolar

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dİlipak, "Müslümanların hak ve hukukları korunmayınca, İslam dünyası, zalim diktatörlerin, İslam düşmanı İslamofobik ülkelerin ve örgütlerin, cahil din tüccarlarının, terörist grubların elinde oyuncak oldu. Bunun sebebi sizsiniz. Türkiye’nin FETÖ’cülerin elinde oyuncak olmasının sebebi de bu Laikçi Kemalist kadrolar" dedi.

Abdurrahman Dilipak: Türkiye’nin FETÖ’cülerin elinde oyuncak olmasının sebebi Laikçi Kemalist kadrolar

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dİlipak, bugünkü köşesinde "Halife" ve "Halifelik" makamına ilişkin tanımlamalarda bulundu ve Müslümanların "Halife" seçememesini eleştirdi:

DÜNYADAKİ UYGULAMALAR ve MÜSLÜMANLAR

"Kraliçe Angilikan kilisesinin başı olursa bu olabilir. Almanya Hristiyan demokrat bir şansölye seçebilir. ABD’de Evengeliklerin desteklediği bir Cumhurbaşkanı olabilir. Bayrağında Haç olan ülkelerin Milli kiliseleri de olabilir, bunda da bir sorun olmaz. Ne Demokrasi, ne de Laiklik zarar görür, bunlar Avrupalı, o zaman sorun yok. Japon imparatoru güneşin oğlu olarak kutsanabilir, ama Müslümanlar kendi birlik ve maslahatlarını gözetecek birini seçerse olmaz."

"TÜRKİYE REDDEDİYORSA MALAYLAR, ARAPLAR YAPSIN"

"Peki Türkiye bu manevi mirası reddediyor, Malaylar, Hind Müslümanları ya da Araplar yapsın bu görevi ve biz hepimiz o merkezden yönetilelim, o Merkez dünyadaki Müslüman halkların hakları ve sorumluluklarını gözetsinler. Buna razı mısınız?"

İSLAM DÜNYASI DİKTATÖRLERİN ELİNDE, TÜRKİYE FETÖ'NÜN ELİNDE OYUNCAK OLDU

Müslümanların hak ve hukukları korunmayınca, İslam dünyası, zalim diktatörlerin, İslam düşmanı İslamofobik ülkelerin ve örgütlerin, cahil din tüccarlarının, terörist grubların elinde oyuncak oldu. Bunun sebebi sizsiniz. Türkiye’nin FETÖ’cülerin elinde oyuncak olmasının sebebi de bu Laikçi Kemalist kadrolar. Çünki hayat boşluk kabul etmiyor. Bu boşluğu doldurmak için birileri bu tür örgütlere destek veriyor.

Yazının tamamına gitmek için tıklayınız

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar