GÜNCEL

Abdürrahman Dilipak: Kimlerin ayağına bastığını bilmiyorum!

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak bugünkü köşesinde, yazılarındaki uyarılardan birilerinin rahatsız olduğu görüşünü dile getirdi. "Kimlerin ayağına bastığımı biliyorum" diyen Dilipak, "Son bir darbeyi 81 ilde suç duyurusu ve tazminat davası ile indirmeyi denediler" ifadesini kullandı.

Abdürrahman Dilipak: Kimlerin ayağına bastığını bilmiyorum!

Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak bugünkü köşesinde, 'Geçmiş zaman olur ki' başlıklı bir yazı yayınladı. Dilipak, kadınlara yönelik sözleri nedeniyle AK Partililerin 81 ilde suç duyurusunda bulunduğunu hatırlattığı bir yazı kaleme aldı

Dilipak bunun yanı sıra,  'Geçmiş zaman olur ki' başlığıyla yayımlanan yazısında "Bugün İstanbul Sözleşmesi, ya da Kovid skandalı, yolsuzluk tartışmaları ve daha birçok konu bu süreçte yaşanan olumsuzlukların gölgesinde, için için yanan bir ateş gibiyken, sonunda bir anda alev almaya başladı. Gençlik, aile, eğitim, hepsi ihale tartışmalarının gölgesinde kaldı" ifadesini kullandı. 

İşte o yazı... 

28 Şubat 1997’den bugüne, nerede ise çeyrek asır olmuş. Ne hayallerimiz vardı ve sonunda neyle karşılaştık. Bu işler böyledir. Peygamberimizin hayatından çeyrek asır ne anlama geliyor, bir ona bakalım: 25 yaşında iken, 40 yaşında bir dul olan Hz. Hatice ile evlendi. Bu evlilik Hz. Hatice‘nin vefatına kadar, 25 yıl sürdü. 609’da 40 yaşında peygamber oldu. Risalet’in 13 yılı Mekke, 10 yılı Medine’de geçti. 8 Haziran 632’de vefat etti. Kerbelâ Olayı Resulullah’ın vefatından 48 yıl sonra 10 Ekim 680’de gerçekleşti.  Biz 28 Şubat’a geri dönelim.

İnşallah bu süreçte Resulullah’ın hayatı, yaşayışı ve haksızlıklar karşısındaki duruşu bize örnek olur. Bu vesile ile Onu anmış olalım. Ona selat ve selam olsun..

Yazının tamamı için tıklayın...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar