KAZANDI

Abdurrahman Dilipak kazandı

Günün sonunda kazanan Abdurrahman Dilipak oldu.

Abdurrahman Dilipak kazandı

Türkiye ekonomisinin daha iyiye gitmesi için ABD'li McKinsey şirketiyle anlaştığımızın duyurulduğu ilk günden itibaren, buna yüksek sesle itiraz etti Abdurrahman Dilipak

Tweetler attı, köşe yazıları yazdı, Akit Tv'deki programlarda anlattı. 

Israrla McKinsey'i kararının yanlış olduğunu söyledi de söyledi. 

McKinsey kararını eleştirenler sosyal medyada linç edildi, sert ifadelerle cahillikle suçlandı hatta dışlandı. Bu defa Abdurrahman Dilipak: "Mc kinseyi eleştirmek ne zamandan beri ak partiye savaş açmak oluyor. Ah bu kafa. Biz ak parti yokken de rothchildlere karşıydık. İçimizdeki mckinsey Muhip’leri ve işbirlikçilerine tebessüm mü edeceğiz.surat asmak hakkımız" dedi. 

Sonra "Beni ya da benim gibi düşünenleri dışlayıp, Rothchild’leri McKinsey’gilleri dost edinenler, bir gün bazı gerçeklerin farkına vardıklarında çok geç olabilir." dedi. 

Sonunda iki gün önce Cumhurbaşkanı Erdoğan McKinsey ile hiçbir şekilde çalışılmayacağını duyurdu. 

Abdurrahman Dilipak hem verdiği mücadeleyi kazanmış oldu hem de kararın ardından "
Derdimiz bağcıyı dövmek değil, üzüm yemek. İyilikler karşısında teşekkür etmesini bilmeyenler, hata yaptıklarında özür dilemeyi bilmeyenlerin eleştirilerinin de bir değeri olamaz." sözleriyle takdir topladı. 

Başkası olsa "ben demedim mi" derdi ama o öyle yapmadı. Gayet mütevazı şekilde teşekkür etti ve konuyu uzatmadan kapattı. 

Günün sonunda kazanan Abdurrahman Dilipak oldu. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar