GÜNCEL

Abdurrahman Dilipak: "Doları çıkaran da düşüren de Allah'tır!"

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, Twitter hesabından dolar kuruyla ilgili "Bu doları çıkaran da düşüren de Allah'tır! Herşey Allahın iradesi içindedir, Biz Onun rızasına yönelmemiz gerek." ifadeleriyle dikkat çekti.

Abdurrahman Dilipak: "Doları çıkaran da düşüren de Allah'tır!"

Türk Lirasının döviz karşısındaki değer kaybı üzerine açıklama yapan Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, “Dövizde Dolar 12, Euro 13 bariyerini aştı. Umarım bir çözüm yolu bulmuşlardır. Bu doları çıkaran da düşüren de Allah'tır!” ifadelerini kullandı.

Dilipak Twitter paylaşımında şunları yazdı:

“Dövizde Dolar 12, Euro 13 bariyerini aştı. Umarım bir çözüm yolu bulmuşlardır. Bu doları çıkaran da düşüren de Allah'tır! Herşey Allahın iradesi içindedir, Biz Onun rızasına yönelmemiz gerek. Yoksa ABD'ye de, İsraile de, Şi'ye de, Elon Musk'a da o şeyleri yaptıran Allahtır” dedi.

 ‘DİNİ KONULARI POLİTİK TARTIŞMAYA ALET ETMESEK’

 Dilipak açıklamasının devamında şu yorumu yaptı;  “Müslümanın görevi, haksızlığa zulme sömürüye karşı çıkmak ve Allahın rızasına yönelmektir. Ya Rab, bize hakkı hak, batılı batıl göster, Hakda toplanmamızı nasib et. Keşke hepimiz dini konularda daha hassas olsak ve bu konuları politik tartışmalara alet etmesek” ifadelerini kullandı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 2 yorum