GÜNDEM

Abdurrahim Dilipak koronavirüs aşısına karşı

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, koronavirüs aşısına karşı bri yazı kaleme aldı.

Abdurrahim Dilipak koronavirüs aşısına karşı

Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, bugünkü köşesinde "Aşıla-ma!" başlıklı bir yazı kaleme aldı. İki Türk bilim insanın yürüttüğü çalışmalarla bulunan Alman ilaç şirketi Pfizer’ın CEO’su ve Baş Bilim Uzmanı ile Moderna isimli firmanın Baş Bilim Uzmanı'nın "Siyonist lobinin muteber isimlerinden" olduğunu söyleyen Dilipak, "Bunlar o malum “derin aileden” birileri. Zaten onlar olmadan böyle bir iş bu kadar hızlı ve kolay başarılamazdı" dedi:

"COVİD ORTAYA ÇIKMADAN AYLAR ÖNCE AŞI ÇALIŞMALARI BAŞLIYOR"

"Biraz Alman, biraz Pfizer da olsa artık “yerli ve milli” bir başarı gibi takdim edilen malum “CoVID aşısı” ile ilgili bir konu var. Sahipleri Türk olduğu için bazı kesimlerin “övündüğü” Biontech firmasına Bill ve Melinda Gates Vakfı 4 Eylül 2019’da 55 milyon $’lık yatırım yapmış. Gerekirse de bu rakamı 100 milyon $’a kadar çıkarabileceğini taahhüt etmiş. Yani Bill Gates “Covid başlamadan” sadece aylar önce aşı çalışmaları için Biontech’e böyle bir yatırım yapıyor."

"TÜRKİYE'NİN ETKİNLİĞİNİ KULLANMAK İSTİYOR OLABİLİRLER"

"Türk bilim adamlarının başarılarını tüm dünyanın konuşması güzel elbet ancak... Bill Gates’in yatırım yaptığı kişi/kurum her kim olursa olsun dikkatle izlenmeli, araştırılmalı, diye düşünürüm. Dahası şu konjonktürde Müslüman dünyada Türkiye’nin etkinliğini ve güvenilirliğini kullanmak isteyecek Türk maskesi altına saklanmış küreselciler olabilir. Dün bu çevreler FETÖ maskesi kullanmışlardı."

...

İtalyan virolog Giulio Tarro’nun dediği gibi “Korona virüs aşısı küresel bir sahtekârlıktan başka bir şey değil!”

Yazının tamamı için tıklayınız

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum