POLEMİK

Abdullah Ağar'dan Cübbeli Ahmet'e sert sözler

Güvenlik uzmanı Abdullah Ağar, kendisine "işi gücü şirk, vahhabi gibi" sözler sarf eden Cübbeli Ahmet'e acımadı.

Abdullah Ağar'dan Cübbeli Ahmet'e sert sözler

Cübbeli Ahmet, geçtiğimiz sohbetinde güvenlik uzmanı Abdullah Ağar'ı hedef almış ve "işi gücü şirk" diyerek Vahhabilere benzetmişti. 

Abdullah Ağar ise buna sessiz kalmadı ve sert sözlerle Cübbeli'ye yüklendi. Ağar, "senin gibilerle 15 yılımı verdim ve uğraştım. Öyle sakalla, sarıkla, cübbeyle cennetlik olduğunu sanma" dedi. 

Cübbeli, Abdullah Ağar için, "Efendim Abdullah Ağar diye biri var. Adam güya, ne bileyim, güvenlik uzmanı diye adama soru soruluyor. Adamın işi gücü şirk şirk şirk… Sanki ilahiyatçı. Mezhep nereden çıktı, sünnet nereden çıktı. Kuran’a uymuyor… İhtisas alanı da değil. İşte böyle milletin kafasını karma karışık ediyor. Tarikatlar şöyle, tarikatlar böyle… Devletin elinde bu kadar istihbarat var. İşi gücü İdlib’deki sorunları anlatacaklar, böyle fuzuli yere bu işlere giriyor" ifadelerini kullanmıştı.

Ağar ise Cübbeli için, "Neymiş, istihbarat kimin kim olduğunu biliyormuş. Senin devletin yanındaymış ROLÜ KESMEN senin devletin yanında olduğuna değil ‘aynı din gibi’ devleti de menfaatlerin için kullandığına delalet eder" derken, "Bak, beni öyle boş sanma. Senin gibilere 15 sene mi gömdüm. Belli etmem, uğraşım başka, ama bilirim biraz senin gibileri, senin gibilerin işlerini. Öyle sakal sarık cübbe kendini cennetllik filan sanma. Yaptığın ruhbanlığın-din tüccarlığının-fetvacılığın bedeli ağırdır" dedi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar