KULİS

Abdülkadir Selvi'ye göre 'gerçek AK Parti' Sarraf yazısı için ne dedi

Sarraf'a verilen ödüle tepki gösteren Selvi, AKP içinde Sarraf'ın partiye oy kaybettirdiği şeklinde yorumların yapıldığını belirtti.

Abdülkadir Selvi'ye göre 'gerçek AK Parti' Sarraf yazısı için ne dedi
GAZETECİLER.COM -

CNN Türk'e konuşan Yeni Şafak gazetesi Ankara Temsilcisi Abdülkadir Selvi, Rıza Sarraf üzerinden AKP'ye yüklenmeye devam etti. Sarraf'a verilen ödüle tepki gösteren Selvi, AKP içinde Sarraf'ın partiye oy kaybettirdiği şeklinde yorumların yapıldığını belirtti.

Selvi, CNN Türk'teki programda AKP'li iki bakanın Sarraf'a ödül vermesinden sonra yazdığı "oldu olacak bir de heykelini dikin" şeklindeki yazısı nedeniyle AKP teşkilatlarından destek gördüğünü söyledi.

Abdülkadir Selvi, önceki gün Sarraf'a verilen ödülle ilgili çok sert bir yazı yazmış ve "Milletle dalga geçer gibi bir de plaket veriliyor. Oldu olacak Rıza Sarraf'ın heykelini dikin, 4 Bakan'ı da seçim afişi yapın olsun bitsin bu iş" demişti.

Rıza Sarraf isminin AKP'ye oy kaybettirdiğini söyleyen Selvi "AK Parti'nin iç tartışmalarında Rıza Sarraf ve benzer olaylar oy kaybının en önemli sebepleri arasında gösterildi. AK Parti'yi samimi olarak düşünenler bu olayın zarar verdiğini görür" dedi.

SARRAF AKP'NİN EN ÖNEMLİ OY KAYBI NEDENLERİ ARASINDA

Selvi konuyla ilgili şunları söyledi:


"Gerçek AK Parti çevrelerinden tepki değil takdir gördü. O yazımdan dolayı bana saldıranlar olan biteni görmüyorlar. AK Parti'nin iç tartışmalarında Rıza Sarraf ve benzer olaylar oy kaybının en önemli sebepleri arasında gösterildi. AK Parti'yi samimi olarak düşünenler bu olayın zarar verdiğini görür. Başbakan'ın da bunu gördüğünü düşünüyorum. AK Parti yönetimi ve teşkilatından bu konuda doğru şeyler söylediğim yönünde mesajlar alıyorum. Keşke benim dediklerim doğru çıkmasaydı ama toplumda bu konuda bir hasssiyet oluşmuşsa siyaset aynı yönde devam edemez. Bunları alkışladığınız sürece AK Parti'yi uçuruma sürüklersiniz. Gerçek dost doğruyu gösterendir, uçuruma sürükleyen değil."
ÇOK OKUNANLAR