GÜNDEM

Abdulkadir Selvi'ye bir gönderme de Fatih Altaylı'dan

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi'nin kabine yazılarına bir gönderme de Habertürk yazarı Fatih Altaylı'dan geldi.

Abdulkadir Selvi'ye bir gönderme de Fatih Altaylı'dan

Dün Cem Küçük bugün Fatih Altaylı... 

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi'ye Cem Küçük'ten sonra Fatih Altaylı'dan da kabine göndermesi geldi. Altaylı isim vermeden Selvi'nin iddialarını eleştirdi. Ardından kendi kulis bilgisini paylaştı. 

Altaylı'nın duyum aldığı olaya göre Ağustos'ta kabine değişebilir. 

İşte o yazı:

Bazı yazarlar var, iktidar partisine çok yakın oldukları iddiası ile yazıyorlar. Neredeyse “Bir iktidara şah damarından yakınız” diyecek kadar iddialılar. Yazdıkları genelde pek tutmasa da, sallamaları sıklıkla boşa gitse de bu iddialarından vazgeçmeye niyetleri yok. Bu taife bir süredir kabine değişikliği üzerine yazıp duruyor. Ha bugün ha yarın diye diye aylardır her gün kabine yazıp duruyorlar.

Onlara inat kabine de bir türlü değişmiyor. Benim ise iktidarın merkezlerine böyle bir yakınlığım yok. O yüzden de kabine değişecek, o gidecek bu gelecek diye iddialı söylemler ortaya koyamıyorum. Ancak benim de kulağım delik. Geçenlerde bir grup çok önemli bir bakanı ziyarete gitti. Sektörün sorunlarını paylaşıp destek istemeye. Bakan’ın kendilerine gösterdiği ilgiden ve konulara olan hakimiyetinden ve kendilerine verdiği destekten çok etkilenmişler. Bakan sorunların çözümü için hemen devreye girmiş, ilgili kurumları aramış, randevularını almış ve kendilerini uğurlarken “Gelişmelerden beni haberdar edin” demiş ve eklemiş, “Ağustos’ta yeniden görüşelim. Tabii o gün burada mı olurum onu da kesin söyleyemem.” Benim de duyduğum budur.

Yazının tamamı için tıklayın 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar