MEDYA KÖŞESİ

Abdülkadir Selvi'den olay yazı: Binali Yıldırım’ın Cumhurbaşkanı Yardımcısı olması konuşuluyor

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi'nin bugünkü köşesinde aktardığı bilgilere göre Binali Yıldırım’ın yeni dönemde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yardımcısı olması konuşuluyor.

Abdülkadir Selvi'den olay yazı: Binali Yıldırım’ın Cumhurbaşkanı Yardımcısı olması konuşuluyor

Kulis bilgileriyle gündeme yön veren Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, bu bugünkü köşesinde AK Parti milletvekilleri arasında konuşulanları aktarmaya çalıştı.

Selvi bu kez bilinmeyen bir şey yazmamış! Zaten bilinen, beklenen, herkesin konuştuğu şeyleri yazmış. Yani klasik bir Abdulkadir Selvi "bombası" olmamıştı bu yazı, üzgünüz. 

Abdulkadir Selvi bu yazısının kaynağı için "AK Parti milletvekilleri arasında konuşulanlar" diye kendisi de demiş zaten.

Sevgili Abdulkadir Selvi, görüyorsun AK Parti milletvekillerinin bildiği bizim bildiğimizden fazla değil artık. Dolayısıyla iyi bir kulis kaynağı da değil artık. Bizce Erdoğan ve yakın çevresinden şaşma sen!

Bu da bizden sana bir dost tavsiyesi...

ŞİMDİ GELELİM KULİS BİLGİLERİNE:


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni parti kurmaya hazırlanan eski yol arkadaşı Ahmet Davutoğlu'nun partiden ihraç edilmesi için talimat verdi. Erdoğan'ın Davutoğlu’nun ihraç süreci tamamlandıktan sonra radarını Abdullah Gül-Ali Babacan partisine çevirmesi bekleniyor.

Selvi, Binali Yıldırım'la ilgili ise şu ifadeleri kullandı; 

''Binali Yıldırım’ın yeni dönemde Cumhurbaşkanı Yardımcısı olması konuşuluyor. Ama milletvekili olması nedeniyle parlamentoda denge hesabı yapılır mı orasını bilmiyorum. Baştan açık ve net olarak söyleyeyim: Bunlar Erdoğan ve çevresine dayalı kulisler değil. AK Parti milletvekilleri arasında konuşulanları aktarmaya çalıştım. Galiba değişiklikler gerçekleşene kadar bu tür söylentiler devam edecek.''

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar