GÜNCEL

Abdulkadir Selvi'den Mehmet Boynukalın hakkında bomba iddia: Erdoğan duyunca yüzünü buruşturdu!

Hürriyet Gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, Furkan Vakfı’nın kurucusu Alparslan Kuytul ile eski Ayasofya imamı Mehmet Boykukalın hakkındaki ilgili gündemlerin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önüne geldiğini kaleme aldı. Selvi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Boynukalın'ın ifadelerini duyduğunda yüzünü buruşturduğunu söyledi.

Abdulkadir Selvi'den Mehmet Boynukalın hakkında bomba iddia: Erdoğan duyunca yüzünü buruşturdu!

Hürriyet Gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, Furkan Vakfı’nın kurucusu Alparslan Kuytul ile eski Ayasofya imamı Mehmet Boykukalın hakkındaki ilgili gündemlerin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önüne geldiğini yazdı. Selvi'nin aktardığına göre Erdoğan, "Boynukalın'ın ifadelerini duyunca yüzünü buruşturdu."

İşte o yazı... 

Alpaslan Kuytul’un avukatlarını destek talep etmek için geldikleri CHP Grup Başkanvekili’nin odasında tanımıştım.

Her ramazanda da camilere yönelik eylemleriyle kendilerini Türkiye’ye tanıtıyorlar.

28 Şubat’ın Aczimendileri gibi.

Her 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda otobüslere doldurulup Ankara’ya getirilirler, Anıtkabir civarında uzun sakalları, cübbeleri ile asalarına vurarak dolaştırılırlardı.

Gereken fotoğrafı verdiklerine inanılınca göstermelik bir operasyonla toplanıp, şehir dışına çıkarılırlardı.

Alpaslan Kuytul’un ekibi ise Diyanet’in imamlarının arkasında namaz kılmayı reddediyor ama her ne hikmetse pandemi nedeniyle camilerde teravih namazı kılınmadığı zaman bunlar teravih namazı kılmak için camilerin önünde toplanıyorlar. Maksat teravih değil. Cami istismarı.

Yazının devamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar