GÜNDEM

Abdülkadir Selvi'den kabine değişikliği söylentisi tepkisi

Kabine değişkliği söylentisi Cumhurbaşkanlığı’na yakın kaynaklar tarafından bir kez daha yalanlandı. Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi de söylentinin gündeme gelmek isteyen gazetecilerin fantezisine dönüştüğünü ifade etti ve ihtimalin de ortadan kalkmadığının altını çizdi.

Abdülkadir Selvi'den kabine değişikliği söylentisi tepkisi

Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi,Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ankara’ya adım attığı anda kabine söylentilerinin başladığını ve sosyal medyada da bir korsan listenin ortaya çıktığını belirtti. Kabine değişikliği söylentilerinin artık kabak tadı vermeye başladığını söyleyen Abdülkadir Selvi, "Gündeme gelmek isteyen gazetecilerin fantezisine dönüştü." dedi

KABİNE DEĞİŞİKLİĞİ SÖYLENTİSİ ÇIKTI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara’ya adım attığı anda kabine söylentileri de başladı. Sanki İstanbul’da olunca yapamıyor gibi. Öyle ki sosyal medyada birde korsan liste dolaştırıldı. Bakan olarak ismi geçen isimleri heyecanla arayıp tebrik kuyruğuna girenler oldu. Ama Cumhurbaşkanlığı’na yakın kaynaklar bunu doğrulamadı. Hatta hiç ciddiye bile almadılar. Zaten korsan liste de kısa bir süre sonra kayboldu. Kabine değişikliği söylentileri artık kabak tadı vermeye başladı. Gündeme gelmek isteyen gazetecilerin fantezisine dönüştü. Ama bu ihtimal tamamen ortadan kalktı mı? Hayır. Bunun zamanını ve şeklini sadece Cumhurbaşkanı Erdoğan belirleyecek. Korsan listeler oluşturanlar değil.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar