MEDYA KÖŞESİ

Abdulkadir Selvi'den bomba AK Parti yazısı: Revizyon radikal olabilir

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, AK Parti'de beklenen değişim ve kabine revizyonu ile ilgili daha önce çok radikal bir değişiklik beklemediğini belirtmişti. Selvi bugün başka sinyaller aldığını yazdı.

Abdulkadir Selvi'den bomba AK Parti yazısı: Revizyon radikal olabilir

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yerel seçimlerde İstanbul, Ankara ve İzmir'i kaybetmesinin ardından AK Parti'de bir değişime gitmesi bekleniyordu. 

Erdoğan hem kabinede hem de parti teşkilatında bir yenilenmeye, değişime gidecek. Zaten AK Parti kongre tarihi de Ekim'e alındı. 

Herkesin asıl merak ettiği şey ise "bu değişim küçük çaplı mı olacak yoksa köklü mü olacak?"

Ankara kulislerinin deneyimli ismi daha önce bu değişimin çok da radikal bir değişim olmayacağını söylemiş biz de sizlerle paylaşmıştık. 



Daha 10 gün önce böyle diyen Abdulkadir Selvi, bugün farklı sinyaller aldığını ve değişimin radikal olabileceğini şu sözlerle ifade etti:

"22 Ağustos tarihli ‘Erdoğan radikal değişiklikler yapacak mı?’ başlıklı yazımda “Radikal değişiklikler beklemiyorum” demiştim. Ama son bir haftada aldığım bilgiler radikal değişikliklerin de olabileceği yönünde. Erdoğan’ın iki ihtimali de değerlendirdiği yönünde güçlü sinyaller alıyorum. Ama Erdoğan hangisini tercih edecek o belli değil."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar