GÜNCEL

Abdülkadir Selvi yazdı: Peker'i kim koruyor, kim konuşturuyor?

Hürriyet gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi, Hakkında "organize suç örgütü yöneticisi ve üyesi olmak" suçlamasıyla soruşturma başlatılan 'Sedat Peker'i kim kullanıyor' başlıklı yazısında dikkat çeken noktalar değindi.

Abdülkadir Selvi yazdı: Peker'i kim koruyor, kim konuşturuyor?

Hürriyet gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi, Hakkında "organize suç örgütü yöneticisi ve üyesi olmak" suçlamasıyla soruşturma başlatılan 'Sedat Peker'i kim kullanıyor' başlıklı yazısında dikkat çeken noktalar değindi. Selvi, 'Sedat Peker orada bir gün dahi kendi imkânlarıyla bulunamaz. Tutunamaz. Daha da önemlisi Sedat Peker orada kendi adına iktidara bu savaşı açamaz. Orada bir istihbarat servisinin desteğiyle korunur ve bir istihbarat servisinin planları doğrultusunda konuşur' dedi. 

İşte o yazı...

Mafya denilince akla gelen her şey var Sedat Peker’de. Bir mafya liderinin iddialarını doğru kabul edip, mafya ile mücadele edenleri mi suçlayacağız?

Sedat Peker orada bir gün dahi kendi imkânlarıyla bulunamaz. Tutunamaz. Daha da önemlisi Sedat Peker orada kendi adına iktidara bu savaşı açamaz. Orada bir istihbarat servisinin desteğiyle korunur ve bir istihbarat servisinin planları doğrultusunda konuşur.

Yazının devamı için tıklayın.... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar