GÜNCEL

Abdülkadir Selvi yazdı: Cumhurbaşkanı Erdoğan’la telefonla ne konuştuk?

Hürriyet gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi, kaleme aldığı köşe yazısının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisini aradığını yazdı.

Abdülkadir Selvi yazdı: Cumhurbaşkanı Erdoğan’la telefonla ne konuştuk?

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisini yazdığı bir yazı sonrası aradığını yazdı. Selvi'nin aktardığına göre Erdoğan, “Bunlar da içimizdeki Mescid-i Aksa’ları yıkmak istiyorlar” dedi.

İşte o yazı... 

Ali Babacan’ın AK Parti milletvekiliyken bir yandan Erdoğan’ı cumhurbaşkanı adayı olarak öneren teklife imza atıp, diğer yandan Abdullah Gül’ün Erdoğan’ın karşısına muhalefetin ortak adayı olarak çıkması projesinin tam göbeğinde yer aldığını söylemesi, siyasi hayatımızın en ibret verici itiraflarından biri oldu.

Abdullah Gül’ü cumhurbaşkanı adayı olarak görebilirsiniz. Ama hem AK Parti milletvekili rozetini taşıyacaksınız, hem de AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı tasfiye planının “tam göbeğinde” yer alacaksınız. Bu siyasi ikiyüzlülükten başka bir şey değil.

İHANETİ AFFETMEZ

AK Parti’den istifa edebilirsiniz. AK Parti’nin karşısına parti kurabilirsiniz. Bizim insanımız birçok şeyi anlar ama bir şeyi affetmez. O da ihaneti.

Siyasi ahlakı, etik değerleri ağzından düşürmeyen Ali Babacan’ın bu yaptığı ise, bırakın siyasi kriterlerle değerlendirmeyi insani olarak dahi affedilecek gibi değil. Ali Babacan, AK Parti’ye ve Erdoğan’a yönelik kumpasın içinde yer alırken, AK Parti milletvekiliydi. Ve tam 13 ay sonra istifa etmeyi aklına getirdi.

Yazının devamı için tıklayın...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar