GÜNCEL

Abdülkadir Selvi: Venezuela’ya giden CHP milletvekili konuşmalı

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, eski Başbakan Binali Yıldırım'ın oğlu Erkam Yıldırım'ın da katıldığı Venezuela ziyaretinde yer alan CHP’li milletvekilinin konuşması gerektiğini söyledi.

Abdülkadir Selvi: Venezuela’ya giden CHP milletvekili konuşmalı

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, eski Başbakan Binali Yıldırım'ın oğlu Erkam Yıldırım'ın da katıldığı Venezuela ziyaretinde yer alan CHP’li milletvekilinin konuşması gerektiğini söyledi.

İşte o yazı... 

Türkiye-Venezuela Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Serkan Bayram dün Meclis’te 4-8 Aralık 2020 tarihleri arasında gerçekleştirdikleri resmi geziye ilişkin önemli açıklamalar yaptı. Onları tekrar etmeye gerek duymuyorum ama buradan o gezide yer alan CHP İstanbul milletvekili Yüksel Mansur Kılıç’a bir çağrı yapmak istiyorum.

Sayın Kılıç, siz hem basın kartı sahibi bir medya patronu, hem de Meclis’te Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu üyesi olarak bu işleri iyi bilen birisiniz. Sizin de yer aldığınız gezide Türkiye ile Venezuela arasında “yeni uyuşturucu hattı” oluşturulduğu iddiaları var. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Katıldığınız gezide yeni uyuşturucu hattı oluşturulduğuna dair tanıklığınız var mı?

Ya da iddia edildiği gibi Türkiye ile Venezuela arasında bir uyuşturucu hattı oluşturulması yönünde bir çaba hissettiniz mi?

Yazının devamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum