GÜNCEL

Abdulkadir Selvi: Şehitlerimizden sonra bölgede son durum ne

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, "Şehitlerimizden sonra bölgede son durum ne" başlıklı bir yazı kaleme aldı. İlgili köşe yazısını gazeteciler.com üzerinden okuyabilir ve dinleyebilirsiniz.

İşte Abdulkadir Selvi'nin yazısı:

Şehitlerimizi vatan toprağına teslim ettik. Rabb’im onları Peygamberimize komşu etsin. Mekânları cennet olsun. Ama ateş düştüğü yeri yakar. Ailelerine Allah sabır versin. Karın, tipinin, sisin, pusun hâkim olduğu, görüş mesafesinin sıfıra indiği bir zamanı fırsat bilen teröristler 12 askerimizi şehit etti.

- Teröristlerle ilk olarak üs bölgesinin ön saflarına kurulan emniyet kolları sıcak çatışmaya girdi. Şehitlerimiz, emniyet kolunda görev alan askerlerimiz arasından çıktı. Üs bölgesindeki askerlerimizin takviyeye gelmesiyle anında mukabele edilip, yoğun hava harekâtlarıyla teröristlerin tamamı etkisiz hale getirildi. Peki bu olaydan sonra bölge ne durumda?

İHA VE SİHALAR GÖREV BAŞINDA

- Bölgede sis ve pusun açılmasıyla birlikte yer yer İHA ve SİHA’lar görev yapmaya başladı. Ama bölgenin hâlâ bir kısmında sis nedeniyle görüş mesafesi düşük.

...

YAZININ TAMAMINI DİNLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar