GÜNDEM

Abdülkadir Selvi: Ortalığa çok büyük bir pislik saçılacak demektir. Şimdiden burnunuzu kapatın derim.

Hürriyet gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi, Denizli Milletvekili Teoman Sancar'ın istifa etmesinin üzerine, ''iddiaların ne olduğunu sormuyorum ama konu yargıyla intikal ettiğine göre tehdit, şantaj, yolsuzluk iddiası, eşcinsel ilişki dahil olmak üzere ortalığa çok büyük bir pislik saçılacak demektir. Şimdiden burnunuzu kapatın derim.'' dedi.

Abdülkadir Selvi: Ortalığa çok büyük bir pislik saçılacak demektir. Şimdiden burnunuzu kapatın derim.

CHP'den istifa eden Denizli Milletvekili Teoman Sancar hakkında kaset, şantaj, eşcinsel ilişki, tecavüz, yolsuzluk iddiaları ortaya atıldı. Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, 'komplo kuruldu' diyerek kendisini savunan Sancar'ı yazdı. Selvi, ''Hadi danışmanıyla ilgili iddiaların ne olduğunu sormuyorum ama konu yargıyla intikal ettiğine göre tehdit, şantaj, yolsuzluk iddiası, eşcinsel ilişki dahil olmak üzere ortalığa çok büyük bir pislik saçılacak demektir. Şimdiden burnunuzu kapatın derim.CHP’de kısa bir süre önce cinsel saldırı ve tecavüz iddiaları yargıya taşınmıştı. Ama bu olay çok daha iğrenç. Hatta iğrenç ötesi olduğu anlaşılıyor'' dedi. 

İşte o yazı... 

CHP’den istifa eden Denizli milletvekili Teoman Sancar, daha önce Muharrem İnce’nin kuracağı partiye geçecekler arasında ismi yer alınca Kılıçdaroğlu ile birlikte fotoğrafını yayınlamıştı.
Sancar’ın hafta sonu istifası gelince Muharrem İnce’nin kuracağı partiye geçeceği yorumları yapıldı.

Ama ardından kaset, şantaj, eşcinsel ilişki, tecavüz, yolsuzluk iddiaları havalarda uçuşmaya başladı. İddialar üzerine Teoman Sancar’a ulaşmaya çalıştım. Hatta aramakla yetinmeyip mesaj attım. Çünkü iddialar iğrençti ama tek yanlı olarak bunları paylaşmak istemedim. Belli ki ortada iğrenç ötesi bir durum vardı. Ama bu gayri ahlaki bir ilişki mi, yoksa başka bir hesaplaşma mı yaşanıyordu?

KOMPLO SAVUNMASI

Teoman Sancar’dan hâlâ haber bekliyorum. Ama bu arada bir internet sitesine konuşarak kendisine komplo kurulduğunu savundu. “Komplo kuruldu” demesi dahi istifa öncesinde bir şeylerin olduğuna işaret ediyordu.

Yazının tamamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar