GÜNDEM

Abdülkadir Selvi: Meral Akşener, PKK ile mücadelede sorumlu bir muhalefet örneği veriyor!

Hürriyet gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi, Meral Akşener'in muhalefet lideri olmasına rağmen milli meselelerde, PKK ile mücadelede, sorumlu bir muhalefet örneği verdiğini kaleme aldı.

Abdülkadir Selvi: Meral Akşener, PKK ile mücadelede sorumlu bir muhalefet örneği veriyor!

Hürriyet gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi bugünkü köşesinde, Meral Akşener'in muhalefet lideri olmasına rağmen milli meselelerde, PKK ile mücadelede, sorumlu bir muhalefet örneği verdiğini söyledi. Selvi, Kılıçdaroğlu ile Meral Akşener'in PKK karşısında takındığı tutumlara dikkat çekerek, Kılıçdaroğlu PKK’ya PKK diyemiyor ama Akşener üstüne basa basa “Lanet terör örgütü PKK” diyebildiğine dikkat çekti. 

İşte o yazı... 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, muhalefet lideri olmasına rağmen milli meselelerde, PKK ile mücadelede, Türkiye’nin yurtdışı operasyonlarında sorumlu bir muhalefet örneği veriyor.
O nedenle de muhalefette partisinin oylarını arttırıyor.

Akşener dünkü grup toplantısında konuşmasına, “10 şehrimizde şehit cenazelerimiz vardı. 10 şehrimize ateş düştü. Milletçe yüreğimiz yandı. Gara’da, lanet terör örgütü PKK’ya yönelik operasyon, milli bir meseledir” dedi. Ardından da “Üzerinde konuşan herkesin, sözlerine dikkat etmesi gerekir” diye uyarıda bulundu.Kılıçdaroğlu PKK’ya PKK diyemiyor ama Akşener üstüne basa basa “Lanet terör örgütü PKK” dedi.

Aslında Meral Akşener, Kılıçdaroğlu’na göre daha sert bir konuşma yaptı. Erdoğan’ı ağır bir dille eleştirdi. Sözleri demir gülleler gibiydi. Ama Akşener, Türkiye’nin beka sorunu olan PKK ile mücadelede, milletinin ve devletinin yanında oldu. Ondan sonrası ise bir muhalefet liderinin eleştirileriydi.

 Yazının tamamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar