GÜNCEL

Abdülkadir Selvi: Kılıçdaroğlu, HDP'ye dokundurmaz

Hürriyet gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi, bugünkü yazısında AK Parti ve MHP dokunulmazlıkların kaldırılması yönünde oy kullanacaklarını ifade ederken, Kılıçdaroğlu 2023’e giderken her ne pahasına olursa olsun, HDP ile ittifakı sürdürmekte kararlı. Gara’da PKK’nın şehit ettiği 13 vatandaşımız için bile�“13 şehidimizin sorumlusu Recep Tayyip Erdoğan’dır” diyen Kılıçdaroğlu, ittifakı yıkma pahasına HDP’lilerin dokunulmazlıklarının kaldırılması yönünde oy kullanmaz'' dedi.

Abdülkadir Selvi: Kılıçdaroğlu, HDP'ye dokundurmaz

Hürriyet gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi, AK Parti ve MHP'nin dokunulmazlıkların kaldırılması yönnde oy kullacağını belirtirken, Kılıçdaroğlu'nun her ne pahasına olursa olsun asla HDP ile ittifakını bozmayacağını belirtti. Selvi,  ''Gara’da PKK’nın şehit ettiği 13 vatandaşımız için bile�“13 şehidimizin sorumlusu Recep Tayyip Erdoğan’dır” diyen Kılıçdaroğlu, ittifakı yıkma pahasına HDP’lilerin dokunulmazlıklarının kaldırılması yönünde oy kullanmaz'' dedi. 

İşte o yazı... 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir ziyaretinde Göztepe Gürsel Aksel Stadı’nın açılışını yapmış, AK Parti İzmir Milletvekili Alpay’ın geçtiği kaleye penaltı atmıştı. Erdoğan penaltıyı kullandığı anın fotoğrafını paylaşıp, “Durmak yok. Gollere devam” notunu düşmüştü.
Alpay’ı Meclis’te görünce, “Sizi yeşil sahalarda çok izledik ama kaleye geçtiğinizi görmemiştik” dedik.

Milli takımın değişmez futbolcuları arasında yer alan Alpay, Altay’da başlayan futbol hayatını Beşiktaş ve Fenerbahçe’den sonra İngiltere Premier takımlarından Aston Villa’da sürdürmüştü. Alpay, Güney Kore, Japonya ve Almanya’da da başarılara imza atmıştı. Sahalarda fırtına gibi esen futbolcularımızdan biriydi.

Dünya üçüncüsü olduğumuz milli takımla kupayı kaldıran futbolcularımız arasında yer alan Alpay, başarılarla dolu bir futbol hayatından sonra yeşil sahalardan siyasete transfer oldu. Şimdi AK Parti İzmir Milletvekili olarak siyasette ter döküyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan gibi Alpay da her ne kadar siyasette de olsa, futbola olan ilgisini sürdürüyor.

Yazının tamamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar