KAZANDI

Abdulkadir Selvi kazandı

Hürriyet Gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, toplumun kanayan yarası kadın cinayetlerinin gerçekleşmesinden sonra cinayeti işleyen canileri savunur nitelikte paylaşım yapanlara karşı sadece katillerin değil; katliamı alkışlayanların da cezalandırılacağı bir düzenlemenin getirilmesi çağrısında bulunduğu için Selvi'yi kazanan ilan ediyoruz.

Abdulkadir Selvi kazandı

Kadın cinayetlerinin yaşanmasının ardından ülke olarak yasa boğuluyoruz. En son Pınar Gültekin adlı gencecik bir kadının eski sevgilisi tarafından hunharca katledilmesine şahit olduk.

Hayatının baharında olan Gültekin'in, Cemal Metin Avcı adlı cani tarafından hayatına son verilmesine rağmen; instagram üzerinden 'Cemal Metin Avcı yalnız değildir' gibi kabul edilemez paylaşım yapanlara tepki göstermemek elde değil.

Hürriyet Gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi de bu tarz paylaşımları yapanlara karşı "Çağrım sadece katillerin değil, bu katliamı alkışlayanların da cezalandırılacağı bir düzenlemenin getirilmesi. Hem de gecikmeden." dediği için kendisini kazanan olarak ilan ediyoruz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar