GÜNDEM

Abdulkadir Selvi: İnce'yi hain ilan ederler

Muharrem İnce'nin, CHP'den ayrılıp yeni bir hareket başlatacağına dair açıklamalar gelmeye devam ederken; Hürriyet Gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi de bugünkü köşesinde İnce'nin, CHP'den ayrılması durumunda bölen olarak görülüp hain ilan edileceğini yazdı.

Abdulkadir Selvi: İnce'yi hain ilan ederler

CHP'nin 37. Olağan Kurultayı'nın ardından Muharrem İnce'nin, yeni bir parti veya hareket başlatacağına dair söylemler son günlerin en çok konuşulan konuları arasında olmaya devam ediyor.

Hürriyet Gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi de bugün kaleme aldığı yazısında İnce'nin, parti kurma süreciyle ilgili CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan ziyade CHP'ye yakın medyanın rahatsız olduğunu belirterek sözlerine şu şekilde devam etti "Muharrem İnce’nin, ikna edilmesi için Kılıçdaroğlu’ndan daha çok çaba sarf etmeye başladılar. Tabii AK Parti gidiyor, Erdoğan tasfiye oluyor, aslan sosyal demokratlar İYİ Parti’nin, Saadet Partisi’nin, HDP’nin, Abdullah Gül’ün, Ahmet Davutoğlu’nun, Ali Babacan’ın desteğiyle iktidara geliyor kurgusu bozulduğu için Muharrem İnce’ye kızgınlar."

Selvi, İnce'ye tünelden önceki son çıkışın gösterilmeye çalışıldığını belirterek sözlerine şu satırları ekledi "İkna oldu oldu, olmadı bir adım sonrasını söyleyeyim: Davutoğlu ve Babacan’ı demokrasi kahramanı ilan edenler, sıra Muharrem İnce’ye gelince bir bölen mi demeyecekler, solun iktidarını engelleyen adam mı ilan etmeyecekler, hain damgasını mı vurmayacaklar... "

Yazının tamamı için tıklayınız

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar