GÜNDEM

Abdulkadir Selvi: Hulusi Akar da Libya'ya gidecek!

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Mevlüt Çavuşoğlu, Berat Albayrak, Hakan Fidan ve İbrahim Kalın'ın Libya ziyaretinde gözlerin Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ı aradığını söyledi. Aldığı bilgiyi okuyucularına aktaran Selvi, "Bir sabah kalktığımızda Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın Libya’da olduğu haberini alabiliriz. " diye yazdı.

Abdulkadir Selvi: Hulusi Akar da Libya'ya gidecek!

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Libya'da kritik bir aşamaya gelindiğini ve Türk heyetinin ziyaretinin dünyaya önemli bir mesaj olduğunu ifade etti. Hulusi Akar'ın da Libya'ya gideceğini söyleyen Selvi, "Bir sabah kalktığımızda Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın Libya’da olduğu haberini alabiliriz. Çünkü Hulusi Akar’ın da Libya’yı ziyaret edeceği söyleniyor." dedi.

HULUSİ AKAR DA LİBYA’YA GİDECEK

Bu arada Libya’da çok kritik bir aşamaya gelindi. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, MİT Müsteşarı Hakan Fidan ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın kısa bir süre önce Libya’daydı. Türk heyetinin ziyareti dünyaya önemli bir mesaj oldu. O ziyaret sırasında gözler Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ı aradı. Hulusi Akar’ın heyette olduğu ancak NATO toplantısı nedeniyle gidemediği ortaya çıktı. Ama yeni bir bilgi daha. Bir sabah kalktığımızda Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın Libya’da olduğu haberini alabiliriz. Çünkü Hulusi Akar’ın da Libya’yı ziyaret edeceği söyleniyor.

Yazının tamamını okumak için tıklayın

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar