GÜNDEM

Abdulkadir Selvi, Erdoğan'ın sosyal medya çıkışını yorumladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sosyal medya ile ilgili sert çıkışını yorumlayan Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, "Bir babanın sosyal medya isyanı" başlığını attı.

Abdulkadir Selvi, Erdoğan'ın sosyal medya çıkışını yorumladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sosyal medya ile ilgili söylemleri tartışma konusu olmaya devam ediyor. 

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi'nin de yazısının ana konusu Erdoğan'ın sözleriydi. 

Selvi, sert çıkışı "Bir babanın sosyal medya isyanı" olarak değerlendirirken Erdoğan'a diktatör diyenlere ise "Esra Albayrak'a yapılan ahlaksız saldırı" üzerinden cevap verdi.

İşte o ifadeler: 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kızı Esra Albayrak’a yeni doğmuş bebeği üzerinden insanlık dışı saldırı yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kızı da olsanız, eşiniz Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak da olsa sosyal medyada insanlıktan nasibi almamış olanların hakaretlerine maruz kalabiliyorsunuz. Hem de dünyaya getirdiğiniz bebeğiniz üzerinden.
Daha önce de Başak Demirtaş, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin de sosyal medyada çirkin saldırılara maruz kalmıştı. Bu kişilerin ortak özelliği kadın olmaları. Kadın olmak bu ülkede bu kadar zor mu? Galiba zor olan kadın olmak değil, bazıları için insan olmak çok zor.

Esra Albayrak, Cumhurbaşkanı’nın kızı, eşi bakan. O dahi bu tür çirkin saldırılara maruz kalıyorsa, normal vatandaş ne yapsın? Sosyal medya üzerinden görüntüleri teşhir edilmekle tehdit edilen genç kızlar tuzağa düşürülmek istenmedi mi? Bursa’da bir kadının çıplak görüntüleri servis edilmedi mi?

HANİ ERDOĞAN DİKTATÖRDÜ?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Üzerinde konuşmak bile insanın içini acıtıyor. Bu alçakların peşini bırakmayacağız” dedi. Bu bir Cumhurbaşkanı’ndan öte bir babanın isyanıydı. “Bizim ailemizin başına gelenler 83 milyon Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının başına gelebilir” diye konuştu. Cumhurbaşkanı haklı. İnsanlar sosyal medyanın saldırıları karşısında çoğu zaman kendini çıplak hissediyor. Hani Erdoğan diktatördü? Diktatörün ülkesinde kızına, damadına, yeni doğmuş torununa bu saldırıyı yapabilirler miydi?

Yazının tamamı için tıklayın...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar