GÜNCEL

Abdulkadir Selvi: Erdoğan’dan dünyaya Filistin resti

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, "Erdoğan’dan dünyaya Filistin resti" başlıklı bir yazı kaleme aldı. İlgili köşe yazısını gazeteciler.com üzerinden okuyabilir ve dinleyebilirsiniz.

İşte Abdulkadir Selvi'nin yazısı:

AK Parti MYK toplantısında, Gazze’de yaşanan katliam gündeme gelince, Cumhurbaşkanı Erdoğan grup toplantısında önemli açıklamalar yapacağını söyleyince daha bir dikkat kesildim.

İsrail’in, Gazze saldırısı başlayınca Erdoğan, itidal tavsiye etmişti. Gazze saldırılarının başladığı 7 Ekim tarihinden bu yana da ateşkesin sağlanması, Gazze’de yaşanan soykırımın durması için olağanüstü bir çaba gösteriyor. Şimdiye kadar tam 25 devlet ve hükümet başkanıyla görüştü.

“Ey israil”

Ama daha önce sabır taşı çatlamak üzere demiştim. Erdoğan için “Ey İsrail” deme günleri yaklaşıyor, diye uyarmıştım. İşte o gün geldi. Erdoğan, Erdoğan’dan beklenen konuşmayı yaptı.

AK Parti grubu da farklı bir havadaydı. Gazze’nin havası yansımıştı. Nasıl yansımasın? İsrail günde 400 kişiyi katlediyor, bu saatte 16 kişinin ölmesi demek. Bunlar cephede savaşan asker değil, çoğunluğunu çocuklar ve kadınların oluşturduğu masum siviller.

...

YAZININ TAMAMINI DİNLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar