GÜNCEL

Abdülkadir Selvi: Erdoğan 2023 çıkışını neden yaptı?

Hürriyet Gazetesi Yazarı Abdülkadir Selvi, "Erdoğan 2023 çıkışını neden yaptı?" başlıklı bir yazı kaleme aldı. İlgili köşe yazısını gazeteciler.com üzerinden okuyabilir ve dinleyebilirsiniz.

İşte Abdülkadir Selvi’nin yazısı:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Samsun’da, “2023’te milletimizden kendi adımıza son defa destek istiyoruz. Sonra bayrağı gençlere teslim edeceğiz” diye çıkış yaptı.

Doğrusu, Erdoğan’ın bu sözleri benim için sürpriz oldu. Çünkü Erdoğan, milyonların gönlünde taht kurmuş bir lider. Bakmayın yüzde bir oyu bile olmayanların atıp tutmasına, Erdoğan gittiği yerlerde sevgi seli ile karşılanıyor. Erdoğan’a olan destek AK Parti’ye olan desteğin çok üzerinde.

‘OYUM REİS’E DİYENLER

Erdoğan’ın bu açıklaması üzerine AK Parti kulislerine kulak kabarttım. AK Parti’nin 2023 seçim stratejisini Erdoğan’ın üzerine kurabileceği yönünde bir izlenim edindim. Erdoğan, 20 yıldır girdiği her seçimi kazanan, partisini iktidardan iktidara koşturan bir lider. Muhafazakâr kesimde AK Parti’yi eleştirenler dahi söz konusu Erdoğan olunca onu farklı bir yere koyuyor. AK Parti’ye oy vermeyeceğini söylese dahi cumhurbaşkanlığı seçiminde,“Oyum Reis’e” diyen ciddi bir kitle var.

...

YAZININ TAMAMINI DİNLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar