GÜNCEL

Abdülkadir Selvi ekonomi reformunun neleri kapsadığını yazdı!

Hürriyet gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi, cuma günü Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacak olan ekonomi reformunun neleri kapsadığına dair bilgiler verdi.

Abdülkadir Selvi ekonomi reformunun neleri kapsadığını yazdı!

Hürriyet gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi, cuma günü açıklanacak olan ekonomi reformunun neleri kapsadığını yazdı. Selvi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ekonomi reformunu açıklamasından bir süre sonra Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından uygulamaya ilişkin yol haritasının da ilan edileceğini belirtti. Abdülkadir Selvi bunun yanı sıra, reformun neleri kapsadığının yanı sıra hazırlanma sürecinde izlenilen yöntem hakkında da bilgi verdi. 

İşte o yazı... 

Ekonomi reformu cuma günü İstanbul’da Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacak. Ama ben burada ekonomi reformunun perspektifi hakkında bilgi vermek istiyorum.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ekonomi reformunu açıklamasından bir süre sonra Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından uygulamaya ilişkin yol haritası ilan edilecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 2 Mart’ta İnsan Hakları Eylem Planı’nı açıklamıştı. Adalet Bakanı Abdulhamit Gül 2 hafta içinde eylem planının yol haritasını duyuracaklarını söyledi.

Bunu şunun için ifade ediyorum: Reform paketleri açıklandıktan sonra boşlukta kalmayacak. Zaten önemli olan reformların ekonomide beklenen iyileştirmeleri yapması. Onun için reformların ilan edilmesinden çok daha önemli olan onların uygulanması.

Yazının devamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar