GÜNDEM

Abdulkadir Selvi Duygu Delen Davası'nda bakanların şeffaflık talimatı verdiğini yazdı

Hürriyet Gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, Duygu Delen Davası ile ilgili Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, şeffatlık talimatı verdiklerini bugünkü köşesine taşıdı.

Abdulkadir Selvi Duygu Delen Davası'nda bakanların şeffaflık talimatı verdiğini yazdı

Gaziantep'te yaşayan Duygu Delen, sevgilisi Mehmet Kaplan'ın, evinin bulunduğu beş katlı binanın dördüncü katından düşerek hayatını yitirmiş, olay sonrası gözaltına alınan Kaplan da çıkarıldığı mahkemece, 'cinsel istismar ve kasten öldürme' suçlamaları ile tutuklanmıştı.

Hürriyet Gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi de bugün kaleme yazısında Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, soruşturmanın şeffaflıkla yürütülmesi noktasında talimatlarının olduğunu yazdı.

Duygu Delen'in babası Bülent Delen ile görüştüklerini aktaran Selvi, Bülent Delen'in, adaletin tecellisini talep ettiğini hatırlatarak sözlerine şu şekilde devam etti "Adalet Bakanı Gül de sonuna kadar sahip çıkıyor. Allah’ı var, ne Gaziantep Barosu’ndan ne de Duygu Delen’in ailesinden Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı’na yönelik olumsuz bir ifade duymadım. Başsavcılık adaletin tecellisi yönünde titiz bir çalışma yürütüyor. Zaten beklentimiz de bu."

Yazının tamamı için tıklayınız

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar