GÜNCEL

Abdulkadir Selvi: CHP’de 1 Nisan hesapları ve 94 korkusu

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, "CHP’de 1 Nisan hesapları ve 94 korkusu" başlıklı bir yazı kaleme aldı. İlgili köşe yazısını gazeteciler.com üzerinden okuyabilir ve dinleyebilirsiniz.

İşte Abdulkadir Selvi'nin yazısı:

Yerel seçimlere 38 gün var. Henüz yerel seçimler yapılmadı ama CHP’de şimdiden 1 Nisan tartışmaları başladı.

Tartışmanın fitilini ateşleyen ise CHP Genel Başkanı Özgür Özel oldu. Özgür Özel, “Partiçi geçen kurultayı hazmedemeyen birkaç hazımsız var. 1 Nisan’ı bekleyen 3-5 hazımsız var. Avuçlarını yalarlar” dedi. Bir dönemler üç-beş çapulcu söylemi vardı. Bu şimdi üç-beş hazımsıza dönüştü.

KILIÇDAROĞLU PUSUDA BEKLİYOR

Bu üç-beş hazımsızdan biri Kemal Kılıçdaroğlu mu? Çünkü Kılıçdaroğlu da pusuya yattı 1 Nisan’ı bekliyor. CHP’nin aday tanıtım toplantısına davetli olduğu halde katılmadı. Özgür Özel son ziyaretinde Kılıçdaroğlu’nu mitinglere katılmaya davet etmişti. Kılıçdaroğlu olumlu yanıt vermemişti. Sonradan mitinglere katılmayacağını kamuoyuna ilan etme gereği duydu.

1 NİSANCILAR

Özgür Özel’e tavsiyem 1 Nisan’ı bekleyenleri hafife almasın. Üç-beş hazımsız diye küçümsemesin. Bugün düğmeye bassalar 24 saat içinde olağanüstü kurultayı toplayacak sayıyı bulurlar. Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu seçim sürecinde o kadar vahim hatalar yaptılar ki Kılıçdaroğlu genel başkan olduğu günden daha güçlü bir hale geldi.

...

YAZININ TAMAMINI DİNLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar