GÜNDEM

Abdulkadir Selvi: CHP ile İnce arasında ipler kopuyor

Hürriyet Gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, bugün kaleme aldığı yazısında Muharrem İnce ile ilgili olarak CHP’nin eski genel başkanları Hikmet Çetin ve Murat Karayalçın'ın, CHP’nin bölünmesini önlemek üzere Kılıçdaroğlu ile görüştüklerini yazdı.

Abdulkadir Selvi: CHP ile İnce arasında ipler kopuyor

Muharrem İnce'nin, yeni bir hareket başlatacağına dair açıklamalar konuşulmaya devam ediyor.

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi de bugünkü yazısında CHP'nin bölünmemesi için eski genel başkanlardan Hikmet Çetin ve Murat Karayalçın'nın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştüklerini, Kılıçdaroğlu'nun ise İnce'nin partili gibi davranmasını istediğini ifade etti. 

İnce'nin, hataları olduğunu söyleyen Selvi, sözlerini şu şekilde sürdürdü "Seçim gecesi yaşananlar bir felaketti. İnce o geceyi yönetemedi. Ama asıl ipler nerede koptu? Kılıçdaroğlu, eşiyle birlikte yemeğe davet etmişti. Eşlerin bulunduğu yemek masasında Muharrem İnce’nin, Kılıçdaroğlu’na, “Sen çekil. Doğal lider ol” demesi yanlıştı."

Selvi, geçmişten bugüne ele aldığı CHP'nin, içinden çıkan partileri de hatırlatarak Çetin ve Karayalçın'ın, hamlelerinin yerel seçimlerde elde edilen başarıları, 2023 yılında yapılacak seçimlere taşıyıp iktidar umudu olarak konuşulduğunu da köşesine taşıdı.

Yazının tamamı için tıklayınız

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar