GÜNCEL

Abdulkadir Selvi: AK Parti’nin seçim kampanyası nasıl olacak?

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, "AK Parti’nin seçim kampanyası nasıl olacak?" başlıklı bir yazı kaleme aldı. İlgili köşe yazısını gazeteciler.com üzerinden okuyabilir ve dinleyebilirsiniz.

İşte Abdulkadir Selvi'nin yazısı:

Seçimin ayak sesleri işitilmeye başlandı.

AK Parti seçim kampanyası için çalışmalara başladı. CHP’nin gündeminde ittifak arayışları ve Ekrem İmamoğlu ile Özgür Özel olmak üzere iki başlı bir sistem olduğu için ‘araf’ta bir durum söz konusu. Kurultay’da Kılıçdaroğlu’nu destekleyenlerin tasfiye edilmesi, yerlerine ise Ekrem İmamoğlu’nun mu, Özgür Özel’in mi istediği isimlerin geleceği konusunda da bir kafa karışıklığı mevcut. Vatandaş ise kendisine en iyi hizmeti verecek isimleri istiyor.

AK Parti’de yerel seçim hazırlıkları başladı. İki eksen üzerinde çalışmalar yürütülüyor. Bir yanda belediye başkan adaylarının belirlenmesi diğer yanda ise seçim kampanyası için hazırlıklara başlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara ve İzmir büyükşehir belediye başkan adaylıkları için milletvekillerinden üçer isim yazmasını istedi. Anketlerde bu kez artık aday adaylarının isimleri sorulacak.

...

YAZININ TAMAMINI DİNLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar