GÜNCEL

Abdülkadir Selvi: Adli Tıp ‘Pınar Gültekin canlıyken yakılmış olabilir’ dedi

Hürriyet gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi, Pınar Gültekin cinayetinde Adli Tıp açıklamasında Gültekin'in canlıyken yakılmış olabileceğini yazdı. Selvi, 'Bu yazıyı nasıl yazacağımı bilemedim.Raporu okudukça kanım dondu' diyerek acı gerçeği gözler önüne serdi.

Abdülkadir Selvi: Adli Tıp ‘Pınar Gültekin canlıyken yakılmış olabilir’ dedi

Muğla'da üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'i öldürüp varil içinde yaktıktan sonra üzerine beton döken Cemal Metin Avcı ile kardeşi Mertcan Avcı'nın  yargılanmasına 26 Nisan'da  4'üncü duruşma ile devam edildi. Duruşma öncesi Habertürk TV'ye açıklamalarda bulunan Gültekin ailesinin avukatı Dr.Rezan Epözdemir, "ABD'den Pınar'ın telefonuyla ilgili bir müzekkere istenmişti. Biz bu müzekkereye isyan ediyoruz. Geri çekilmesi için itirazda bulunacağız" ifadelerini kullandı. Hürriyet gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi bugünkü köşesinde Pınar Gültekin olayında Adli Tıp'ın yaptığı açıklamayı ele aldı. Selvi, Gültekin'in canlıyken yakılmış olabileceğini 'Bu yazıyı nasıl yazacağımı bilemedim.Raporu okudukça kanım dondu' diyerek kaleme aldı. 

İşte o yazı... 

Bu yazıyı nasıl yazacağımı bilemedim.

Adli Tıp Kurumu’nun Pınar Gültekin hakkında düzenlediği raporu okudukça kanım dondu.

Çünkü Adli Tıp Kurumu 1. İhtisas Kurulu’nun raporunda, Pınar Gültekin’in “Boyna basıya bağlı mekanik asfiksi sonucu meydana gelmiş olabileceği gibi boyna bası eylemi sonrası kişi yaşıyor iken yakılmasına bağlı” da ölmüş olabileceği ifade ediliyor. Yani Pınar Gültekin’in ölümünün daha yaşarken yakılmasına bağlı meydana gelebileceği sonucuna varıyor.

Yazının devamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar