GÜNDEM

A101 Ayçiçek Yağı Fiyatları Şubat Ayında İndirime Girdi! Güncel Olarak 5 litre Sıvıyağ Kaç TL Oldu?

A101'in 5 litrelik ayçiçek yağı kampanyasında büyük indirim var. Üstelik sadece 5 litrelik değil, aynı zamanda 2, 3, ve 4 litrelik sıvıyağlarda da kampanya mevcut. A101, ayçiçek yağında fiyatları indirdi.

A101 Ayçiçek Yağı Fiyatları Şubat Ayında İndirime Girdi! Güncel Olarak 5 litre Sıvıyağ Kaç TL Oldu?

A101'in yeni indirim kampanyasında bu sefer ayçiçek yağı fiyatları düştü. Güncel olarak sıvıyağ kaç TL'den satışa sunuluyor? İşte detaylarıyla birlikte
A101'den gelen indirim haberi vatandaşı sevindirdi. Ayçiçek yağına ihtiyaç duyan aileler için önemli bir kampanya düzenlendi. 1, 2, 4 ve 5 litrelik ayçiçek yağı kaç TL'den satışa sunulacak? A101 marketlerindeki fırsata dair güncel bilgiler aktarılıyor. Marketten alışveriş yapacaklar bu habere dikkat! Marketin temel gıda ürünlerindeki kampanyası kaç gün sürecek?

A101 Ayçiçek Yağı İndirimleri Güncel

Yudum Ayçiçek Yağı 4 litre fiyatı: 163,90 TL.
Orkide Ayçiçek Yağı 3 Litre Pet Şişe fiyatı: 137,90 TL.
Orkide Ayçiçek Yağı 4 Litre fiyatı: 129,90 TL'ye düştü. Sıvıyağın eski fiyatı 157,50 TL idi. Yani hesaplamalara göre yüzde 18'lik indirim yapıldı.
Komili Ayçiçek Yağı 2 Litre fiyatı: 73,90 TL

Ayçiçek Yağında Fırsat!

Ayçiçek yağı satın almayı planlayan müşterilerin kampanyadan faydalanması tavsiye ediliyor. A101 marketlerdeki diğer kampanyalara göz atmak isterseniz sizler de resmi internet sitesi üzerinden veya size en yakın şubeye uğrayarak bilgi alabilirsiniz. Haber sitemizde düzenli olarak yayınlanan aktüel ürünler kataloğunu da inceleme imkanınız bulunuyor. İndirime giren ürünlerin bildirimini almak isterseniz de sitedeki bildirimlere izin vermeniz yeterli olacaktır.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar