RATİNG

A Haber zirvedeki yerini Eylül ayında da korudu

A Haber uzun soluklu başarısını sürdürmeye devam ediyor. A Haber Eylül ayında da en çok izlenen haber kanalı oldu.

A Haber zirvedeki yerini Eylül ayında da korudu
TNS/ Kantar MediaEylül ayı verilerine göre Tüm Kişiler Tüm Gün, Tüm Gün +20 ABC1, Tüm Gün M +20 ve Tüm Gün F+20 kategorilerinde kategoride rakiplerini geride bırakarak birinci olan A Haber zirvedeki yerini korudu.

Eylül ayı ile birlikte, 23. defa Türkiye'nin en çok izlenen haber kanalı olma unvanına sahip olan A Haber, bu başarı ile milletin tercihini bir kez daha gözler önüne serdi.

Milletin sesine duyarlı, milli iradenin yanında; doğru habercilikten vazgeçmeyen, 'haber nerede ise biz oradayız' ilkesini benimseyen A Haber, Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanından en sıcak gelişmeleri 24 saate varan canlı yayın maratonu ile ekranlara taşıyor.

Yeni yayın döneminde de deneyimli kadrosu, geniş muhabir ağı ve konunun uzmanı, gündemin önemli isimlerini konuk eden programları ile A Haber milletin aradığı haber kanalı olmaya devam edecek.

Haberciliğe getirdiği farklı bakış açısı ile maratonun büyük sorumluluğunu üstlenen ajans saatleri; Ajans Yeni Gün, Sabah Ajansı, Ajans Bugün, Ajans, Ajans Gün Ortası, Akşam Ajansı, Gece Ajansı, Ajans Hafta Sonu; ekonominin nabzını tutan ekonomi bültenleri ve Z Raporu, sektör liderlerini, başarılı iş adamlarını ağırlayan İş'in Sırrı, günün manşetleri ile Medya Dünyası, spor dünyasının özetispor bültenleri... Konunun özüne odaklanıp, gündemin nabzını tutan haber programları Canan Barlas ile Gündem, Memleket Meselesi, Söz Teması, Arka Plan, Toplumsal Hafıza, Yaz Boz, Kadraj ve Diplomasi... Geçmişe ışık tutan, unutulanı hatırlatan içyapım belgesellerinin yanı sıra, aktüel programlarıMutfaktayız, Seyahatname ve Evin Yolu ile A Haber ekranı güçlenmeye devam edecek.

TÜRKİYE'NİN EN ÇOK DİNLENEN RADYOSU: A HABER RADYO

A Haber'in reyting başarısının yanı sıra; A Haber Radyo Türkiye'nin Ağustos ayındaki radyo tercihi oldu. Nielsen Company Türkiye tarafından yürütülen Radyo Dinleyici Ölçüm Araştırması* verilerine göre; Ağustos ayında en çok dinlenen radyo olan, A Haber Radyo her an her yerde haberin sesiydi.

A SPOR EYLÜL AYINDA YİNE BİRİNCİ

Sporseverler bu ay yine 'A Spor' dedi! TNS / Kantar Media Eylül ayı reyting ölçümlerine göre A Spor, Türkiye'nin en çok izlenen spor kanalı oldu.

A Spor, sporseverlerin en doğru gelişmeleri herkesten önce öğrendiği spor haber kanalı olduğunu bu ay yine gözler önüne serdi. İlkeli, hızlı ve doğru haber anlayışı ile spor haberlerinin vazgeçilmez kanalı A Spor, spor medyasına yön vermeye devam ediyor.

A Spor bu sezon da; sporun birleştirici gücünü öne çıkaran Ziraat Türkiye Kupası yayıncı kuruluşu olarak, futbolun sadece ünlü simalardan oluşmadığını göstererek gerçek futbol heyecanını ekranlara getirmeye devam edecek. Ardahan'dan Edirne'ye Anadolu takımları ile yılların güçlü takımlarını bir araya getirerek; Çorum Belediyespor – Trabzonspor / Galatasaray – Dersimspor gibi eşleşmelere ev sahipliği yapacak.

Duayen yorumcuların bir araya geldiği programlarda, karşılaşmaların ayrıntılı değerlendirmeleri ve gündemin analizi yapılırken, tarafsızlık ilkesini yayıncılık politikasının odağında tutmaktan hiçbir zaman ödün vermiyor.

Dünyanın dört bir yanındaki ülkelerden canlı yayın ile ekrana getirdiği spor müsabakaları ile A Spor geniş bir izleyici yelpazesine hitap ederek, sporun tüm keyif ve heyecanının yaşandığı adres olmaya devam edecek! 

ÇOK OKUNANLAR